Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
A Windows 10-et én MS fiókhoz PIN kóddal bejelentkezve használom, de lehet jelszóval is belépni. A Chrome-ban - vagyis nálam a Google fiókban is vannak jelszavak, és ha a böngészőben meg szeretnék egyet tekinteni, akkor kéri, hogy azonosítsam magam - a Windows jelszóval vagy PIN-nel, de sem a Windows, sem a Chrome magától még nem kérte a jelszavam, és nem írta ki, hogy nem biztonságos.
Az operációs rendszer jelezte nálad, hogy nem biztonságos a jelszavad vagy üzenetet kaptál (mely lehet akár adathalászat is vagy valójában kiszivárgott a jelszó és az MS üzent, ezt én nem tudom) vagy egyszerűen csak eljött az idő (be lehet állítani az MS fiókban, hogy milyen gyakran cseréld), hogy változtass jelszót?
Ha gondolod, a böngészőben jelentkezz be a MS fiókodba és nézd át a biztonsági pontokat, ahol a rendszer rögzíti, ki, mikor honnan és milyen eszközről lépett be, valamint érdemes erős jelszó mellé bekapcsolni a kétfaktoros hitelesítést is, ha még nem aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Hobby elektronika
- Mobil flották
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Wuthering Waves
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Windows 11
- További aktív témák...
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest