- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy chrome probléma-e, de nem állítottam át semmit és egyszer csak instagramon, facebookon, stb. bizonyos képekhez ezt írja és nem jeleníti meg őket: "a képen a következők lehetnek: növény, fa, túra, gyerek, stb."
Neten nem találok erről semmit.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy néha random automatikusan elindul a Chrome és bead valami szir-szar orosz, vagy egyéb oldalt magától. Se az automatikusan induló dolgok között nem találtam meg, se a Chrome beállításainál és vírust/adwaret se jelez rá több program sem. Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy miként lehet megszüntetni?
Sajnos elindítottam egy exét ami egy játék hibáját lett volna hivatott javítani, de felrakott minden szart nekem és a biztonsági sw-ek sem jelezték károsnak. Elvileg ezeket megszüntette több lefuttatott anti adware prg., de ez a hülyeség megmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple Watch Series 10 GPS+Cellular 46mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest