- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy chrome probléma-e, de nem állítottam át semmit és egyszer csak instagramon, facebookon, stb. bizonyos képekhez ezt írja és nem jeleníti meg őket: "a képen a következők lehetnek: növény, fa, túra, gyerek, stb."
Neten nem találok erről semmit.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy néha random automatikusan elindul a Chrome és bead valami szir-szar orosz, vagy egyéb oldalt magától. Se az automatikusan induló dolgok között nem találtam meg, se a Chrome beállításainál és vírust/adwaret se jelez rá több program sem. Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy miként lehet megszüntetni?
Sajnos elindítottam egy exét ami egy játék hibáját lett volna hivatott javítani, de felrakott minden szart nekem és a biztonsági sw-ek sem jelezték károsnak. Elvileg ezeket megszüntette több lefuttatott anti adware prg., de ez a hülyeség megmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest