Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
válasz
üzenetére
Nézegettem, de nem igazán találtam semmit. Mondjuk azt sem tudom, mit keressek. Wallet-et nem sűrűn használom, csak a Play áruházas váráslásnál, de nagyon ritkán.
Érdekes, hogy csak a Gmail léptet ki, úgy tűnik. Youtube, Drive pl. nem. Találtam egy leírást a súgó-ban az automatikus bejelentkezésről:
Ellenőrizze, hogy engedélyezve van-e Google-fiókja „Maradjon bejelentkezve" lehetősége. Keresse fel a Google-fiók kezdőoldalt, és ellenőrizze, hogy a Bejelentkezés gomb alatti jelölőnégyzet be van-e jelölve. Ha igen, törölje a cookie-kat böngészőjéből.
Csak épp sehol nem találtam ezt a Maradjon bejelentkezve jelölőnégyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest