Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotthusi
tag
Sziasztok nekem nem rég ez jön be ha megnyitom a chrome ot
korábban egy antimalware és egy roguekiller programot futtatva tudtam törölni a kéretlen programokat de most hiába futtatom le olyan mintha nem törölné őket egyik sem hogy tudnám megtisztitani a gépem ettől pl! tudtok ajánlani valami egyszerű de jo virusirtot vagy honnan iktassam ki ezt a másik progit??? a tulajdonságokon belül a kereső motor már vissza van állitva googlere és onnan töröltem is azt ami nem oda valo de semmi egyszerüen már nem tudom mitévő legyek! Légyszi segitsetek! 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Metal topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Napelem
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Parkside szerszám kibeszélő
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
korábban egy antimalware és egy roguekiller programot futtatva tudtam törölni a kéretlen programokat de most hiába futtatom le olyan mintha nem törölné őket egyik sem hogy tudnám megtisztitani a gépem ettől pl! tudtok ajánlani valami egyszerű de jo virusirtot vagy honnan iktassam ki ezt a másik progit??? a tulajdonságokon belül a kereső motor már vissza van állitva googlere és onnan töröltem is azt ami nem oda valo de semmi egyszerüen már nem tudom mitévő legyek! Légyszi segitsetek!