Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Hali,
Két kérdésem lenne, nem találtam meg az opciót:
1. Hogy tudom beállítani, hogy 1 bizonyos weblapon ne mentse a jelszókat. Egy régebbi jelszó van most mentve, mindig megkérdezgeti, hogy felülírja-e, én meg bőszen nyomkodom a Nem gombot. A lényeg az lenne, hogy a többi oldalon megmaradjon, de itt ne.
2. Ha a könyvjelzősávba mentek kedvencet, azt miért nem szinkronizálja? A munkahelyemen és otthon is ugyan azzal vagyok belépve, de a könyvjelzősáv teljesen más. Azt szeretném, hogy ha otthon hozzáadok egy kedvencet (vagy eltávolítok), akkor másnap melóban már ugyan az a könyvjelzősáv fogadjon.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest