Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz szildavid90 #20552 üzenetére
Én a privoxyt használom, de sokaknak nem jön be.
Nem használok mellette adblockot.( Csak ghostery-t, mert facebook meg az egyéb social plugineket nem blokkolja a privoxy) -
törölt tag
Mondjuk amilyen irányban fejlődik a mobilos verzió (nem igen piszkálják a memóriakezelését, nem teszik lehetővé a kiterjesztések használatát stb), mivel a közelmúltban csinosítottak a kezelőfelületen azon sem várható, hogy variálnának mostanában, így marad az, hogy a véglegesített HTML5 szabványból, a hiányzó részeket pótolják, illetve az 5.x-es Android rendszerükkel jobban együttműködővé tegyék, és lehetőleg ne legyen már ilyen probléma:
A kép még 5.0.2-n készült azóta, már van 5.1 az N7-en
-
-
Tamás008
tag
Sziasztok.
64 bites Chrome-ot hány Gb ram mennyiségtől felfelé érdemes használni?
Az alatt érdemesebb 32 bitest használni? köszi[ Szerkesztve ]
-
bunygyi
tag
Sziasztok!
Megtudnátok mondani hogy a GOOGLE chrome menyi szállat használ a proceszorból?
TV-ben eröll beszélgetett két hozzáértő, és taglalták hogy akár 3 szálat is használ. -
Hege1234
addikt
Sziasztok!
találkozott már valaki olyannal hogy hiába állítom be hogy tovább fusson a chrome miután bezárom
nem reagál rá ? -
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
A Chomre által mentett és javaslatként felajánlott email címeket hogy lehet törölni? Pl. ilyen esetben:
Kettőt is felajánl rögtön, persze kisatíroztam őket a képről.
Let the Zone take me if I am.
-
w333
félisten
-
törölt tag
Ilyenre én sem emlékszem,hogy a Windowszos verzió megjelenését követően ennyit kellett volna várni, maximum 2 nap körül volt. Arra tippelnék, hogy az 5.1-gyel van összefüggésben, hiszen a napokban kezdték el OTA-n keresztül terjeszteni, én például pénteken kaptam meg, és esetleg most a böngészőben található azon problémákat próbálják meg orvosolni, amelyek még az új 5.x rendszerekkel kapcsolatos lassulásokért lehetnek felelősek.
-
MaTpr0F
senior tag
Tiszteletem!
Olyan kérdésem lenne, hogy ssd-re van telepítve nálam a chrome. Energiagazdálkodásnál be van állítva, hogy kikapcsolja a hdd-ket. Viszont ha elindítom a chrome-ot akkor felpörgeti a hdd-ket is (olyan is van, hogy amíg fel nem pörög a winyó addig be sem tölti az adott oldalt). Ezt miért csinálja?
Letöltés vagy ilyesmi nem megy.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
kangool
tag
Chrome-ban android mobilon nagyon nehezen, négy-ötödjére tudok csak ide a prohardverre belépni. El van mentve a email cím/jelszó, rákatt az okéra, kiírja, hogy sikeres belépés rögtön továbbítunk és nem jelentkezik be. Chrome-ot már újra telepítettem, utána is maradt ez a jelenség. 4.1.2 androidot és 40.0.2214.109 chrome-ot használok
[ Szerkesztve ]
-
bunygyi
tag
Sziasztok!
Kérdésem a következő.
Chrome az I5. processzor mennyi magot használ,
iletve I3.processzor 4szállából mennyit használ?
Ezt azért kérdezem mert egy tv műsorban modták
hogy akár 3 szállat is használ! -
titán
Valami frissult: 41.0.2272.101 m (64-bit)
-
zoltan6
őstag
nem proxy alól megy a net?
de egyébként én ezzel az elérési útvonallal használom:
https://dub131.mail.live.com -
-
laszlohu
addikt
[link]
A stabil androidos chrome frissítés óta megy böngészőből is
A fenti link ma óta,Ui : egyszer megy egyszer nem
Frissítés : lehet, hogy csak eleinte ment
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Érdeklődnék, hogy a Verzió: 41.0.2272.89 m Chromenál a könyvjelzőket miként tudom menteni? /fájlba/ korábban a beáll. alatt volt megtalálható, de most sehol sem találom ... /az opciót/
L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz MaxxDamage #20589 üzenetére
A felhőbe nem jó?
-
titán
válasz MaxxDamage #20589 üzenetére
Konyvjelzokezelo, rendezes gombot lenyitod, alul exportalas html fileba. Ha erre gondoltal.
-
MaxxDamage
félisten
válasz #41133696 #20590 üzenetére
Szeretem, ha külön is elérhető (fájlba)
Lauda: Köszönöm, pont erre gondoltam !
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MrM94
addikt
Üdv.
Adott egy ismerősöm laposa ami jelenleg nálam van.
A probléma pedig az,hogy egyszerűen nem játssza le a Youtubeos videókat.
Vimeórol semmi probléma.Csak youtubeon szarakodik.
A hibajelenség,hogy tölt tölt tölt...azután pedig an error has occured bla bla bla szöveg.
Nemtudok rájönni mi baja lehet?
Esetleg valakinek tipp?
Próbáltam külső flash playerrel uninstall és új króm letöltésével.semmi.
Köszi előre isAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
demars
addikt
Hello mindenkinek!
Néhány napja váltottam mozilláról chrome-ra! Nincs vele gondom, csak egy valamit nem találok...
Linkeket, oldalakt hogy tudok menteni? ( firefoxnál ugye volt olyan, hogy kedvencek)
Itt csak olyat találtam, hogy könyvjelzőként mentse... de így mindent kitesz a könyvjelző sávra ( ahol én a gyakran látogatott oldalakt szeretném csak látni)
Mit és hol állítsak be/át??
Köszönöm!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
dargelot
senior tag
Sziasztok,
Azt keresem hogy van-e olyan bővitmény vagy beállítási lehetőség, hogy egyszerre csak egy chrome futhasson. Azért lenne rá szükségem, mert apám mindig több ablakot nyit meg, nem pedig több fület, s mikor bezárja őket s a kövi gépinditásnál elinditja a böngészőt akkor csak az utolsó bezárt ablak van ott.
Előre is köszi!
-
artiny
őstag
Helo
Miert van az hogy nem tudok felmenni a Google.com ra. Ha beirom akkor lokalis google jon ki,mint a magyar. Vagy pedig szoktam hasznlni Szlovakot akkor pedig az....
hogyan tudnam valami alapbeallitast visszahozni,hogy ha eppen szlovak,magyar,angol dokumentumot keresek akkor azok jojjenek elo ? - valamint hogy ha .com ra akkarok felmenni akkor tenylegessen a com ra menjen mert atvallt valami mas orszagra :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Horgász topik
- Androidos fejegységek
- DIGI kábel TV
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest