Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
spiritex
üzenetére
Tisztában vagyok ezzel, tudom hogy néz ki egy offline filmnézés 60 hz-en 3:2 pulldown-nal.
A problémám abból fakad, hogy a flash lejátszó konkrétan szar, jitter-relt, stuttering-es (bocs a ráerőszakolt ragozások miatt) fost jelenít meg nekem és nem tudom hol a hiba.
Ez nem a 24p miatti szokásos videofil hiszti, hanem tényleg szarul néz ki.Nektek nem? Ha ez csak nálam ilyen, akkor annak oka van.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez nem a 24p miatti szokásos videofil hiszti, hanem tényleg szarul néz ki.