Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bobalazs
üzenetére
érdekes, nincs gyanus szoftver,.
és de még 1 érdekesség,. leszedtem az mbam-ot,. hogy felteszem,. de mikor kijön/kijött az a felügyeletes ablak, igennel meg nemmel,. akkor mikor rámentem igenre,nemtörtént semmi,. nemtudtam feltelepiteni, 10x-re sem, ezis eléggé érdekes, és igy most nemtudom mivan,vagy mi nincs,. valakinek valami ötlet? vagy esetleg oj vmi kegyetlen virus vagy mi, amit nemis észlelt az irtó,. és ezt csinalja,hogy láthatatlan mozilla van a gépemen, és plusz a chromot mikor telepiteném,kiirja hogy sikertelen a telepitése? :s én má nemértem,. de lehet ujratevés lesz a vége ennek a történetnek,. :s
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diabetes - Cukorbetegség
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Find X9s néven készülhet az Oppo új kompakt zászlóshajója
- Spórolós topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
és de még 1 érdekesség,. leszedtem az mbam-ot,. hogy felteszem,. de mikor kijön/kijött az a felügyeletes ablak, igennel meg nemmel,. akkor mikor rámentem igenre,nemtörtént semmi,. nemtudtam feltelepiteni, 10x-re sem, ezis eléggé érdekes, és igy most nemtudom mivan,vagy mi nincs,. valakinek valami ötlet? vagy esetleg oj vmi kegyetlen virus vagy mi, amit nemis észlelt az irtó,. és ezt csinalja,hogy láthatatlan mozilla van a gépemen, és plusz a chromot mikor telepiteném,kiirja hogy sikertelen a telepitése? :s én má nemértem,. de lehet ujratevés lesz a vége ennek a történetnek,. :s