- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
0xmilan
üzenetére
Először én is addont kerestem, de nem találtam, és igazad is van, miért nem. Viszont reméltem, hogy esetleg van beépített funkció erre, ami el van rejtve, de úgy láttam, hogy ezt magába a weblap kódjába szokás beágyazni, csak ezt elég kevés helyen teszik meg, pedig szerintem nagyon hasznos lenne. Biztos elmékszel még a WinXP bejelentkező képernyőjére (nem a klasszikusra, hanem a "gyárira"), ott megjelent a szövegbuborék, hogy "A CapsLock be van kapcsolva." Valami ilyesmire gondoltam. A kis programokat köszi, csak sajnos egyik sem buborékkal jelez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs