- Gurulunk, WAZE?!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
Egyszer csak megjelent a frissen telepített windows, és chrome mellett a következő:
Szinkronizálási hiba: kérem adja meg az összetett szinkronizálási jelszót
Ilyet én korábban nem hoztam létre, de addig kísérleteztem az általam gyakran használt variációkkal, hogy végül valahogy túljutottam ezen, és elfogadta. Nem most volt, pontosan nem emlékszem.
Van egy portable chrome-om is, azt most néztem, a probléma friss, és pontos. Azt mondja:
"Már rendelkezik olyan adattal amit egy másik google fiók jelszó használatával van titkosítva. Kérjük lentebb adja meg azt. További információ." A további információra kattintva, és a szöveget több variációban googlizva sem találok, csak sablon gyik-t, és magyarázatot.
Az imént említett összes jelszót végigpróbáltam, de ez azt sem mondja hogy 'böff. Se egy hibás se egy semmi. Enter után újra jön a szöveg, még csak látszólag nem is frissül az oldal, mintha az enter hatása ctrl+a és backspace lenne.A miért használok két chrome-t kérdést ne boncolgassuk, szorítkozzunk a jelszó kérdéskörre, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest