Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arlekim
aktív tag
Egyszer csak megjelent a frissen telepített windows, és chrome mellett a következő:
Szinkronizálási hiba: kérem adja meg az összetett szinkronizálási jelszót
Ilyet én korábban nem hoztam létre, de addig kísérleteztem az általam gyakran használt variációkkal, hogy végül valahogy túljutottam ezen, és elfogadta. Nem most volt, pontosan nem emlékszem.
Van egy portable chrome-om is, azt most néztem, a probléma friss, és pontos. Azt mondja:
"Már rendelkezik olyan adattal amit egy másik google fiók jelszó használatával van titkosítva. Kérjük lentebb adja meg azt. További információ." A további információra kattintva, és a szöveget több variációban googlizva sem találok, csak sablon gyik-t, és magyarázatot.
Az imént említett összes jelszót végigpróbáltam, de ez azt sem mondja hogy 'böff. Se egy hibás se egy semmi. Enter után újra jön a szöveg, még csak látszólag nem is frissül az oldal, mintha az enter hatása ctrl+a és backspace lenne.A miért használok két chrome-t kérdést ne boncolgassuk, szorítkozzunk a jelszó kérdéskörre, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest