Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz zizidor #34124 üzenetére

Én is összehasonlítanám, ha tudnám ezt mivel lehet, viszont annyit meg tudtam tenni, hogy a chrome megnyíló médialejátszó felületéből a címsort átmásoltam a ff címsorába, természetesen letölti, és indul is a lejátszás, azaz itt nincs eltérés. Egyébként is furcsa lenne, szinte kizárt dolog, hogy egy webes felületen a beltéri egység által legenerált m3u fájl eltérne csak azért, mert másik böngésző tölti le, más lesz a baj.

Egyszer csak frissült a chrome, és onnan már nem ment, semmi más nem változott, pár napja az MS oldaláról lehúzott hivatalos win11 telepítése után is ugyanez a helyzet, asszony gépén 3 éves rendszerrel is ez van, ahol semmi beállítás, kiegészítő nem azonos az enyémmel, 2005-2006 óra használom ezt a fajta műholdvevő szoftvert azóta már a sokadik beltéri egységen vagyok túl, de túl vagyok már 15 gépcserén, 100 újratelepítésen, 5-6 beltéri cserén, sőt, a konyhai különálló beltérivel is ugyanez a helyzet, tehát nem csak a nappaliban lévő beltérire koirlkátozódik a dolog, hanem csak és kizárólag a chrome-ra, és 25 éve itthonról dolgozunk, minden nap gép bekapcs, lejátszás indít, és a jobb alsó sarokban este 10-ig megy a tévé háttérzajnak, soha nem volt gond. Beltériken is 1-2 éve érintetlen szoftverek futnak, volt újraindítás, és semmi változás, csak a chrome-on nem megy, asszony gépén se, még inkognitó módban sem, de a FF-on mindkettőn oké.

Itt is ugyanezzel kínlódik: [link]

A megnyíló médiaablaknál egy F12-t nyomva ennyi látszik, itt lesz a baj, ez az autoplay nem kell, hanem le kell töltse az m3u féjt, amit autón automatikusan megnyit, erre triggerelődik a vlc.

Új hozzászólás Aktív témák