Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
zizidor
üzenetére
Én is összehasonlítanám, ha tudnám ezt mivel lehet, viszont annyit meg tudtam tenni, hogy a chrome megnyíló médialejátszó felületéből a címsort átmásoltam a ff címsorába, természetesen letölti, és indul is a lejátszás, azaz itt nincs eltérés. Egyébként is furcsa lenne, szinte kizárt dolog, hogy egy webes felületen a beltéri egység által legenerált m3u fájl eltérne csak azért, mert másik böngésző tölti le, más lesz a baj.
Egyszer csak frissült a chrome, és onnan már nem ment, semmi más nem változott, pár napja az MS oldaláról lehúzott hivatalos win11 telepítése után is ugyanez a helyzet, asszony gépén 3 éves rendszerrel is ez van, ahol semmi beállítás, kiegészítő nem azonos az enyémmel, 2005-2006 óra használom ezt a fajta műholdvevő szoftvert azóta már a sokadik beltéri egységen vagyok túl, de túl vagyok már 15 gépcserén, 100 újratelepítésen, 5-6 beltéri cserén, sőt, a konyhai különálló beltérivel is ugyanez a helyzet, tehát nem csak a nappaliban lévő beltérire koirlkátozódik a dolog, hanem csak és kizárólag a chrome-ra, és 25 éve itthonról dolgozunk, minden nap gép bekapcs, lejátszás indít, és a jobb alsó sarokban este 10-ig megy a tévé háttérzajnak, soha nem volt gond. Beltériken is 1-2 éve érintetlen szoftverek futnak, volt újraindítás, és semmi változás, csak a chrome-on nem megy, asszony gépén se, még inkognitó módban sem, de a FF-on mindkettőn oké.
Itt is ugyanezzel kínlódik: [link]
A megnyíló médiaablaknál egy F12-t nyomva ennyi látszik, itt lesz a baj, ez az autoplay nem kell, hanem le kell töltse az m3u féjt, amit autón automatikusan megnyit, erre triggerelődik a vlc.

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sweet.tv - internetes TV
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest