Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Aktív témák
-
Sok nyitott kérdés maradt, foltozzunk egy kicsit

Lehet hogy már megtaláltad a választ, ezesetben bocs.vtechun: "Legújabb kérdésem az lenne, hogy amikor ugye vágólapra másolok valamit, akkor azt, hogy tudom beilleszteni?"
Hosszúkatt a szövegdobozon, a megjelenő menüben ott lesz a Paste text.
vtechun: "Egyébként fejleszt itt valaki androidra?"
Még nem, de már nagyon tervezem
vtechun: "Azt kérdezném a G1 tulajoktól, hogy a dobozban elvileg van füles, de annak a csatlakozója milyen? A HTC féle?"
A HTC-féle ExtUSB csatlakozós, nem szétszedhető. Elég fos minősége van... Átalakító meg nincs a csomagban. A Speedshopban lehet kapni ilyesmit.
Én inkább BT headsetet használok.
Alukard: "WMWifiRouter, muBook"
Ott a Wifi Tether for Root Users, működik Wifivel, Bluetooth-szal, tud WEP-et, teljesen ingyenes, és már most is elérhető
Root jogok kellenek hozzá mondjuk.EBookolvasásra meg már megjelent az FBReader Android portja, nem tudom mivel tudna kevesebbet, mint a mu, én inkább Bebookot használok
DarkByte:
Ennek ugyan semmi köze nincs az NDK-hoz. Lásd előző pont.
vtechun: "Kérdésem az lenne, hogy a böngészőben van vmi trükk ami mondjuk az End bill.-nek megfelelő eredményt hordoz?"
Nem tudok róla eddig
Volt az a bookmarklet, ami Javascripttel az oldal aljára ugrik, de nem tudtam beírni a böngészőbe (automatikusan elérakta, hogy http://
). A kicsinyítéssel hamar le lehet tekerni szerencsére.Alukard: "érdemes beleolvasni, hátha benne van a válasz, ha nincs akkor ott tedd föl, mivel az ő "temékük""
Tévedés, a live-android és az SDK emulátor (amit vtechun használ) két teljesen különálló dolog. A live varázs csak egy házi hackelés - bár kétségkívül érdekes cucc
A kérdést inkább az android-discuss levelezőlistán kéne feltenni.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Volt az a bookmarklet, ami Javascripttel az oldal aljára ugrik, de nem tudtam beírni a böngészőbe (automatikusan elérakta, hogy http://
). A kicsinyítéssel hamar le lehet tekerni szerencsére.