Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Aktív témák
-
DarkByte
addikt
"Ott a Wifi Tether for Root Users, működik Wifivel, Bluetooth-szal, tud WEP-et, teljesen ingyenes, és már most is elérhető
Root jogok kellenek hozzá mondjuk."
Ez szép és jó, de egy 80k -s telefonon amihez itthon semmiféle garancia nem jár én nem kezdek el nem gyári ROM -okat telepítgetni. Más valószínűleg elszántabb ilyen téren, én nem. Addig amíg hivatalos Android ROM -al nem lehet ezt megcsinálni addig engem ez nem tud meghatni. Egyébként valószínűleg ez is JNI/NDK -t használ, gyanítom hogy a kernel -hez vannak plusz modulok leforgatva amiket a root jogokkal így már el tud érni. Mivel ennek valahogyan köze van a kezelőfelülethez, gondolom JNI -n át kapcsolódik hozzá a Java -s rész. De mindjárt belesasolok a forráskódjába mert kíváncsi vagyok, lehet nincs igazam.
Mod: FAQ -ban írják hogy a kernel -ben lennie kell a netfilter modulnak, ezt csak egyedi ROM tudja, és úgy látom ilyen csak a G1 -hez van egyelőre. -
vtechun
veterán
na, akkor aki tud angolul szóljon a google-s srácoknak, hogy vmi ilyesmi (end - home) funkciot rakjanak bele a browserbe, mert ugye egy 200 hsz-es fórumoldalon eltart egy ideig mire leér az ember
Karma : Neked G1-ed van? jövő havi fizu után veszek egyet szerintem
Fehérben milyen lehet? Mert úgy nem oly otromba mint feketében, bár a külső nekem sokadlagos, inkább a felület legyen könnyen használható és gyors 
Aktív témák
Hirdetés
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i7-10810U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Update 01.16. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Root jogok kellenek hozzá mondjuk."
Karma : Neked G1-ed van? jövő havi fizu után veszek egyet szerintem