Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Sok nyitott kérdés maradt, foltozzunk egy kicsit

Lehet hogy már megtaláltad a választ, ezesetben bocs.vtechun: "Legújabb kérdésem az lenne, hogy amikor ugye vágólapra másolok valamit, akkor azt, hogy tudom beilleszteni?"
Hosszúkatt a szövegdobozon, a megjelenő menüben ott lesz a Paste text.
vtechun: "Egyébként fejleszt itt valaki androidra?"
Még nem, de már nagyon tervezem
vtechun: "Azt kérdezném a G1 tulajoktól, hogy a dobozban elvileg van füles, de annak a csatlakozója milyen? A HTC féle?"
A HTC-féle ExtUSB csatlakozós, nem szétszedhető. Elég fos minősége van... Átalakító meg nincs a csomagban. A Speedshopban lehet kapni ilyesmit.
Én inkább BT headsetet használok.
Alukard: "WMWifiRouter, muBook"
Ott a Wifi Tether for Root Users, működik Wifivel, Bluetooth-szal, tud WEP-et, teljesen ingyenes, és már most is elérhető
Root jogok kellenek hozzá mondjuk.EBookolvasásra meg már megjelent az FBReader Android portja, nem tudom mivel tudna kevesebbet, mint a mu, én inkább Bebookot használok
DarkByte:
Ennek ugyan semmi köze nincs az NDK-hoz. Lásd előző pont.
vtechun: "Kérdésem az lenne, hogy a böngészőben van vmi trükk ami mondjuk az End bill.-nek megfelelő eredményt hordoz?"
Nem tudok róla eddig
Volt az a bookmarklet, ami Javascripttel az oldal aljára ugrik, de nem tudtam beírni a böngészőbe (automatikusan elérakta, hogy http://
). A kicsinyítéssel hamar le lehet tekerni szerencsére.Alukard: "érdemes beleolvasni, hátha benne van a válasz, ha nincs akkor ott tedd föl, mivel az ő "temékük""
Tévedés, a live-android és az SDK emulátor (amit vtechun használ) két teljesen különálló dolog. A live varázs csak egy házi hackelés - bár kétségkívül érdekes cucc
A kérdést inkább az android-discuss levelezőlistán kéne feltenni.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akvarisztika
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- TP-LINK routerek
- Temu
- Arc Raiders
- BestBuy ruhás topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Újszerű Switch 2 Joy-con páros
- MINŐSÉGI SONY HIFI TORONY EGYBEN VAGY KÜLÖN ELADÓ!
- Thermaltake SmartSe 630W / félmoduláris tápegység
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Volt az a bookmarklet, ami Javascripttel az oldal aljára ugrik, de nem tudtam beírni a böngészőbe (automatikusan elérakta, hogy http://
). A kicsinyítéssel hamar le lehet tekerni szerencsére.