Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• vtechun
    veterán

Általánosságban bugos szarok a programok Droidra? :F

Én most igyekszem fejleszteni egy audio lejátszót amit áthidalná a beépített lejátszó gyerekbetegségeit (DSP -k hiánya mint egy EQ; lossless fájl lejátszás; egy kis vizualizáció), igaz még nagyon gyerek cipőben van, jóformán csak tesztelgetek (gáz ez a JNI gányolás natív és java kód között illetve szoknom kell hogy más a filozófiája a platformnak mint más helyeken). Na meg kevés is az időm rá sajna. Munka, edzés, szakdoga írás. Örülök ha van pár órára időm leülni böngészgetni este. :)

hát a gyári Gtalk kliens stabilnak mondható. Viszont a jobb MSN kliensek , meebo, ebuddy azok eléggé instabilak, főleg abban, hogy pl. meebo ki/be lépeget ha kicsit is terheli az ember a telefont. Egyébként meg sokkal-sokkal jobban zabálják az akksit mint mondjuk a gyári GTalk kliens. Ez is érdekes, elvileg hasonlóaknak kelllene lenniük, nem ?

DarkByte : hajrá a fejlesztésben :D vmi jó xvid lejátszót kellene rá portolni vagy nem is tudom, kodeket :) pl. ffmpeget

Általánosságban bugos szarok a programok Droidra? :F

Én most igyekszem fejleszteni egy audio lejátszót amit áthidalná a beépített lejátszó gyerekbetegségeit (DSP -k hiánya mint egy EQ; lossless fájl lejátszás; egy kis vizualizáció), igaz még nagyon gyerek cipőben van, jóformán csak tesztelgetek (gáz ez a JNI gányolás natív és java kód között illetve szoknom kell hogy más a filozófiája a platformnak mint más helyeken). Na meg kevés is az időm rá sajna. Munka, edzés, szakdoga írás. Örülök ha van pár órára időm leülni böngészgetni este. :)

Hat, vegyes. Vannak jo programok, csak ritkak. Most konkretan az MSN-kepes programokra gondoltam: a Hi MSN nem erdemel szot, a Meebo leszakadozik (foleg ha elvaltasz rola), az eBuddy-nak a UI-ban vannak nyugjei... mas meg tudtommal nincs.

A losslesst nem fogod igy megoldani, ahhoz fozott ROM kell, amiben benne van a nativ kodek a FLAC olvasashoz (a legtobben benne van). Az EQ-ra nem tudok mit mondani.

Aktív témák