Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lancethepant

lelkes újonc

A Tomato64 csak teljes OpenWrt támogatással rendelkező eszközökre lesz portolva. A Flint 3 Qualcomm lapkakészlettel érkezett, és jelenleg kérdéses, hogy mikor fogja támogatni az OpenWrt. Nekem is van egy ilyen eszközöm, bekerültem a gl.iNet béta tesztelési programjába, de jelenleg csak használatlanul áll a pincémben.

Van néhány eszköz, amire a jövőben a Wifi 7 támogatását tervezem. A következő hivatalos OpenWrt router, az "OpenWrt Two", amelyet a gl.iNet fog építeni, mindenképpen érdekel. A másik lehetséges eszköz, amit látok, a BPI-R4 Pro. A BPI-R4 Pro-val várok, amíg a BPI-BE 1900 wifi modul megjelenik és bebizonyítja, hogy működik. A BPI-BE 1400 wifi modul gyenge teljesítményűnek bizonyult. A BPI-R4 Pro akár elő is rendelhető már, de addig spórolok, amíg jókat nem hallok róla és a Wifi modulról. Mindkét megoldás szerintem egy kicsit drágább lesz. Mindkettő több mint 200 USD-ba kerül, azt hiszem.

Megpróbálok jobban utánajárni a 4g/5g modem drivereknek, ha lesz egy kis időm.

Új hozzászólás Aktív témák