Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Azt tudom neked is mondani, amit másnak, ha nagyon olcsón kell fémhúros akusztikus gitár, akkor a Julia márka 17-18 ezres modelljeit tudom ajánlani. Egy apró bökkenő van: eddig a gitárcentrumban (gitarcentrum.hu) lehetett őket kapni, most viszont egy (egyébként a sima akusztikosoknál egy tízessel drágább) elektroakusztikus kivételével egy Julia model sincs, még a honlapon sem. Lehet érdemes utánaérdeklődni náluk, tudnak-e beszerezni sima akusztikus modelleket... Azok olyan gitárok, amitől nem megy el az ember kedve a további zenéléstől, ami ebben az árkategóriában a gitárok java részéről nem mondható el. Égben lévő húrok, ami miatt kínzással ér fel a játék, nem pedig élvezet, megbízhatatlan, lötyögő hangolókulcsok, és budihang szokott lenni az általános a nagyon olcsó westerneknél.
A hársfának általában fedettebb, kevéssé fényes hangja szokott lenni, ez tény. Nem szeretem ezt az alapanyagot, de az olcsó gitárok zöme ebből készül. Egyébként elektromos gitároknál igen jóféle hangszerek készülnek hársfából - bár tudom, az egy más világ, más követelményekkel. Az általam ajánlott Julia-k is hársfából vannak, de az adott árért korrekt a hangjuk, húszezer alatt jobbat nem lehet kapni.
A másik út, hogy kicsit többet rászánsz a dologra és veszel egy Cort AD-810-et, vagy valamilyen 100-as sorozatbeli Epiphone-t. Ezeknél már fenyő a fedlap, nem hársfa, plusz rózsafa a fogólap, nem pedig feketére festett juhar. Ez utóbbival az a nagy gond, hogy ahol gyakran fogják őket, igencsak rondán kifényesednek - tényleg nem néz ki valami szívderítően egy-egy ilyen fogólap, már pár hónap játék után sem.
Amit tényleg nem ajánlok: ezeknek a tizenezerforintos random gitároknak a beszerzését, mert nagy valószínűséggel csak elmegy a gyerek kedve az egésztől. Akkor inkább várjatok még, hogy összegyűljön egy értelmes hangszerre. Ja igen, a mezzoforte oldalán láthattok olcsóbban Staggokat... azok is eléggé kínzóeszköz jellegűek, nem ajánlanám azokat sem, kicsit sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mini PC
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest