Hirdetés
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Moleman
üzenetére
Meg ugye ez relikelt.
Sajnos nekem Fender kattanásom van amit eddig nem sok minden tudott át ütni. A g&l-eket is néztem annó, de sajna a Fender az ami legjobban tetszik.Blindmouse_
Azt megértem hogy nem csigáz fel, ízlésen nem lehet vitatkozni. Mindenkit más csigáz fel.Goose-T
Itt kint márkára gondoltam, hogy Fender jovban tartja az árát, nem konkrétan stratóra gondoltam.
Tényleg nem a legszebb. pl a matrica nem segít rajta de egy juhar nyakkal szép lenne.X2N
Elég sok nem kezdő is vesz ám stratot. Még mindig.
Mark Speer-nek is azért van stratja mert kezdő. Annyira hogy már saját signature modellje van a Fendernél, de ahogy mondták masik is van vagy 1000000 másik strat játékos.
De lehet vicceltél és csak nevetnem kellett volna?!
Valószínűleg azért gyárt annyi stratot a fender a g&l meg a többi gyártó mert sok a kezdő manapság. Vagy a videó amit az előbb linkekeltem Leon Todd-tól ő is kezdő azért kell neki ez a modell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest