Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
Goose-T #58596 üzenetére
Ha belegondolsz, minden jó gitárhang, amit hallottál és amit hallani szeretnél, az egy bemikrofonozott, megkevert, sokszor double track-elt hang.
Szóval igazából ha azt a hangot akarod hallani, ahogy x gitáros y lemezen szólt, akkor a modellezéssel leszel hozzá a legközelebb.mod: csak ugye pont ettől lesz tőle olyan érzésed, hogy ez egy mű, megcsinált, nem valódi hang.
-
consono
nagyúr
válasz
Goose-T #58596 üzenetére
DE mi van, ha nem a híres cucc hangját akarja hallani az ember? Hanem "csak" jó gitárhangot? Én a Sparkban is valami obskurus Orange vagy milyen erősítő modellt használok mindenre a cleantől a high gainig, mert nekem az tetszik. Baj ez? Persze, hogy nem...
Miért kell rögtön fikázással fogadni az embert, aki vesz valami új cuccot? -
Alexios
veterán
válasz
Goose-T #58596 üzenetére
?? Emberünk meghallgatta, tetszik neki, megvette. Innentől mit számít hogy mennyire hasonlít a nagy 5150-hez(melyikhez képest ugye, van pár verzió már), eleve nem írta sehol hogy szempont lett volna hogy ugyanúgy szóljon. Személy szerint én sem vennék 10"-os hangszóróval kombót, de megint csak, ha neki tetszik akkor miért ne?
hogy milyen fasza cucc, még nem lesz tényleg fasza.
Ezt meg nem is tudom hova tenni tőled, nehogymár tényleg ide jusson a topik hogy mások cuccait kell értékelgetni hogy akkor most VALÓJÁBAN mennyire fasza, és mennyire lehet vele elégedett
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jelszókezelők
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- iPhone topik
- További aktív témák...
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Bomba ár! Panasonic FZM1-3 Tablet - i5-7Y57 I 8GB I SSD, Adapter, Akkumulátor nélkül
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest