Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Az feltűnt, hogy ezek a jútúberek elmondják a 100 dolláros donnerről hogy hű de milyen jó, majd jövő héten a 400 dolláros squier-ről is elmondják hogy hű de milyen jó, aztán jövő héten a 4000 dolláros music man-ről is pont ugyanezt?
Szóval igazából nem review-t nézel, hanem fizetett hirdetést.
A másik, hogy fel nem tudom fogni, mi a jó abban, hogy valaki ilyen eldobhatós legalja kategóriájú szarokat gyűjtsön.
-
bigrob
őstag
Szerintem simán lehet jó az a Donner, de ugyanaz történhet mint amit a jelenlegi Harley Bentonoknál is mondanak a többiek (nekem nincs tapasztalatom az elmúlt 2 évben), hogy nagy a szórás a QC-n és lehet kifogsz egy jót, ezen felbuzdulva én is rendelek egyet és nekem meg egy uszadékfa jön félig kiálló csörgő bundokkal.
Ez most nagyon szélsőséges, de sajnos az olcsóbb kategóriánál előfordulhat.
Mondjuk én simán nekiállnék egy ilyen gitár házi barkácsolásának, tök jó buli bundot síkolni, meg profilozni, kicserélni a hidat, egy olyanra aminek 5 babája van 3 helyett.
Én pesten valószínű jobbnak látom a használt piacot, mint te Győrből, főleg ha tömegközzel meg tudom oldani, de az is igaz, hogy már annyira nem hirdetik a használtat sem annyira jó áron, főleg az alacsonyabb kategóriában.
Amúgy én ajánlom a Reverb EU használt piacát is, a Richtone is jó volt amíg nem volt brexit.
Itt már jobb kategóriájú gitárokra lehet lecsapni, de felbukkannak olcsóbbak is. -
DrDoktor
senior tag
Vegyél donnert olcsó és szuper!!!
Bocs tök igazad van előítéletes vagyok vele.Megkövetlek a lehető legjobb vétel csak 5 csillagos értékelést látok rá.
Bevallom tévedtemFőleg így ,hogy utolag kiderült valahogy csak úgy mellékesen ,hogy igazándiból budsikolást IS fogsz rajta gyakszizni:hát ha ezt előre tudjuk.....
Önigazolás megvolt a kérdés eldöntetett DONNER a nyerő...... -
Ami rendre kimarad ezekből a tesztekből az sajna pont az, hogy meddig bírja. A hang és a kényelem egy dolog de ha az egyik bundozása 1 év után kuka akkor a másikkal lehet jobban jártál volna. ( Újfent nem konkrét eset, csak mondom mi az amiért ezeket a teszteket fenntartással érdemes kezelni).
Pl Gibson vs epi. Nem hallod a különbséget, ellenben az egyikük bundozása pár év múlva korrigálására szorul a másik meg lehet hogy nem. Vagy pl SE vs amerikai. Kapcsolókra is igaz ez.
De én nem tudok semmit arról a kebabos gityóról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest