Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, SSD külső ház
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: Őrangyal akcióban.
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Van fizetett hirdetes is, az nyilvan nem feltetlenul er sokat, de van nagyon sok ami NEM az. Ott van az az orosz srac peldaul aki konkretan olyan videokat csinal hogy az osszes problemat megkeresi az adott gitaron, ot senki nem fizeti ezert
. De van tobb mas is, aki nem szponzoraciobol csinalja, es eleg sok olyan videojuk van ahol elmondjak hogy adott gitar konkretan sz@r.
"eldobhatós legalja kategóriájú szar" - Volt mar a kezedben ilyen? Vagy "nem Gibson tehat nyilvan szar, ra sem nezek"?
En amugy leirtam: harmadik gitarnak kell, alapvetoen kivancsi vagyok hogy mennyire jon be ez a Tele-vonal. Ha nem, akkor sem kerult kb semmibe (olcsobb mint ha vettem volna ujan egy Squier-t, amit aztan bukoval adok tovabb). Ha meg bejon, akkor vagy megtartom ha jo, vagy jo lesz project gitarnak, vagy ha maga a gityo hasznalhatatlan, akkor veszek egy jot, tudva hogy mit is keresek.
Ezt csinaltam anno a Squier strattal is: megvettem, egy rovid ideig hasznaltam, lattam hogy mi az ami tetszik benne, mi az ami nem, eladtam az uj ara kb ketharmadaert, es vettem olyat ami azt nyujtja amirol a Squieres tapasztalatok alapjan tudom hogy nekem kell. -
NeoPampalini
senior tag
"Az feltűnt, hogy ezek a jútúberek elmondják a 100 dolláros donnerről hogy hű de milyen jó, majd jövő héten a 400 dolláros squier-ről is elmondják hogy hű de milyen jó, aztán jövő héten a 4000 dolláros music man-ről is pont ugyanezt?"
Szerencsére nem mindegyik ilyen, kedvenc ellenpéldám Glenn @ SpectreSoundStudios, bár ő elsősorban nem gitárokat véleményez.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő