Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
V.Stryker #47439 üzenetére
Hát igen, régen tudjuk már, hogy a fény kicsit gyorsabban terjed, mint a hang. :-D
Szerintem amúgy a hangosítás nem volt oké, néha olyan érzésem van, most ezek leállnak, mintha szétesett volna a zene, inkább az elején. Bár én oldalt ültem, de kollégám pont szemben ült a színpaddal, és ő is úgy hallotta onnan.
-
Goose-T
veterán
válasz
A Behringer interfészekben Midas preampok vannak, ami igen jónak számít. Állítólag a Metallica is ilyen preampokkal vette fel annak idején a fekete albumot, csak akkor még külön cég volt a Midas, azóta megvette a Behringer. De a preamp nem változott, ezért is hirdetik olyan büszkén. DI-nál nagyon sokat számít a preamp minősége. Az A/D konverterek manapság már nagyon jók az alsó kategóriás cuccokban is, az nem szokott szűk keresztmetszet lenni.
Az még nem mindegy, hogy Scarlett Solo vagy 2i2, mert ez két külön termék. A Solonak egy bemenete van, a 2i2-nek kettő, ahogy a Behringer UMC202HD-nek is. Jó, ha van két bemenet, egy bemeneteset szerintem ne vegyél.
-
Moleman
addikt
válasz
Ha ugyanott vannak, akkor én a Scarlettet venném, vagy hasonló kategóriában a Steinberg, Roland is jó.
Nem tudom pontosan, mennyire sikerült feljönnie a Behringernek, de régen az volt a mondás, hogy nagyon jók a Behringer cuccok, amik nem hangfeldolgozásra valók. Amiből hang jönne ki, azt inkább ne.Személyes tapasztalatom nincs, csak a midi lábkapcsolóm Behringer, abból meg nem jön ki hang.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiwiears Astral
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest