- Lalikiraly: Derail Valley
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Csak szerintem gyanússá tette, hogy eddig mindenhol úgy írtad
Amúgy ha világos színű gitárt szeretnél a sitka fenyő tető nem biztos, hogy a legjobb választás, mert bár relative elég világos, nem a legvilágosabb fenyőfajta, amiből gitártetőt készítenek, plusz idővel, ahogy érik, szépen elkezd sárgulni.
Ha javasolhatok még egy gitárt megfontolásra, és ha eddig felmennél árban: Ashton OM-35. Engelmann fenyő teteje van, ami a legvilágosabb fájú fenyőféle, ráadásul ez nem is egy dreadnought gitár, hanem egy OM formájú - ami közelebb áll a klasszikus gitárok kinézetéhez, valamint ezen sincs koptató. A fogólap nem rózsafa, hanem ébenfa, ami sötétebb, mint a rózsafa fogólap a Corton. A hát és oldal pedig indiai rózsafa, ami kissé szintén sötétebb, mint a mahagóni, amiből a Cort háta és oldala készül. Szóval csak a tető lesz világosabb, hogy ez mennyire tetszik, ízlés kérdése. Úgy összességében a forma és a felhasznált fafajták miatt ujjal pengetésre jobb gitár, mint a Cort, sikálásra meg talán a Cortot javasolnám inkább.
Én meggondolnám, mert ez egy remek gitár, ami tuti megéri az árát - bár gyárilag 12-es húrok vannak rajta, de azt hiszem az a legkevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest