Hirdetés
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Csak szerintem gyanússá tette, hogy eddig mindenhol úgy írtad
Amúgy ha világos színű gitárt szeretnél a sitka fenyő tető nem biztos, hogy a legjobb választás, mert bár relative elég világos, nem a legvilágosabb fenyőfajta, amiből gitártetőt készítenek, plusz idővel, ahogy érik, szépen elkezd sárgulni.
Ha javasolhatok még egy gitárt megfontolásra, és ha eddig felmennél árban: Ashton OM-35. Engelmann fenyő teteje van, ami a legvilágosabb fájú fenyőféle, ráadásul ez nem is egy dreadnought gitár, hanem egy OM formájú - ami közelebb áll a klasszikus gitárok kinézetéhez, valamint ezen sincs koptató. A fogólap nem rózsafa, hanem ébenfa, ami sötétebb, mint a rózsafa fogólap a Corton. A hát és oldal pedig indiai rózsafa, ami kissé szintén sötétebb, mint a mahagóni, amiből a Cort háta és oldala készül. Szóval csak a tető lesz világosabb, hogy ez mennyire tetszik, ízlés kérdése. Úgy összességében a forma és a felhasznált fafajták miatt ujjal pengetésre jobb gitár, mint a Cort, sikálásra meg talán a Cortot javasolnám inkább.
Én meggondolnám, mert ez egy remek gitár, ami tuti megéri az árát - bár gyárilag 12-es húrok vannak rajta, de azt hiszem az a legkevesebb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyelőre jegeli az Intel felvásárlását a Qualcomm
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Könyvajánló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest