Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
arnyekxxx #31867 üzenetére
Egy darab gitár esetén jó falban megtartja a tartó. De nekünk nincsenek "jó" falak. Ezért is döntöttem a plusz falap használatáról. Egyébként olyan a csavar is, ami engem is elbír egy darab. Csak a tégla régi 100 éves, ahol tégla van, ott fog, de találtam egy-két tiplivel fugát, az olyan, mintha nem is volna semmi.
Nekem így a deszkán van 5db hangszer, ami úgy 10-12kg. Amikor elsőre fölrögzítettem, azt gondoltam, hogy örök lesz. Mekkorát tévedtem, és milyen jól tettem, hogy deszkástól tettem fel. A felső 3 tipli kilazult, és csak az alsók fogták. Kifelé dőlt az egész. Ekkor fogtam azt a sok 15cm-es 8-as átmenő tiplit, és fúrtam fel vele az egészet. Így is lett két fölös lyuk, mert fugát fogtam. De a többi már olyan erősen tart, hogy könyvespolcot is csinálhatnék belőle, és telepakolhatnám lexikonokkal is. Engem is elbír, ezt konkrétan teszteltem.
Én szeretek vigyázni a holmijaimra, szarul esne, ha sérülne akármelyik gitárom is. A relic kinézettől sírni tudnék, nekem nem jön át. Attól nem leszek jobb, ha rommá nyúzott kinézetű gitárral játszom. Egyre több videón van ilyen relic hangszer, nekem inkább az jön át, hogy milyen igénytelen valaki, nem vigyáz a gitárjára, és nem az ellenkezője, amit sugall ez a hülye divat.
A valódi évtizedes kopás egész más, sokan ragaszkodnak a régi bevált hangszerhez. De az a kopás nem 1 hónap alatt, hanem évtizedek alatt jött össze. És azon látszik, hogy tényleg használati nyomok, nem hülye divat. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! Új SONOS ACE - Dolby Atmos vezetéknélküli fejhallgató, dupla BT, Sonos rendszer nélkül is m
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest