- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminátor 4.
tag
Ugye tudod, hogy pl. Joe Satriani az Engies of Creationt egy darab PC-be dugott hangkártyán követte el?
Egyébként pedig nyilván arra sem vetted a fáradtságot, hogy megnézd az amplitube honlapját, pedig fent vannak kisebb cikkek Brian May-el, vagy a Guns új gitárosával.
A legfontosabb azonban az, hogy az nem minősít egy cuccot, hogy Steve Vai nem ezzel játszik (nem is biztos, hogy nem játszik vele). Csak az minősítené, ha meghallgattad volna, játszottál volna vele. Addig pedig az ilyen LOL és ehhez hasonló megjegyzések minden alapot nélkülöztek. Megadtam a programok címeit, elérhetőségét, van egy kis PC-s tudásod is, szerintem simán be tudod őket konfigurálni, ha akarod. Pénzedbe nem kerülne, hogy meghallgasd és játssz rajt, de te inkább ítélkezel alapok nélkül.
Ui: Brian May nevével semmiféle speciális VOX erősítő nem készült, teljesen standard darabokat használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Eladó Nintendo Wii
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest