Új hozzászólás Aktív témák

• X2N

őstag

válasz cucka #69226 üzenetére

Furcsa igazi gitáron ilyet nem látni, csak a fotón ilyen nem kell aggódni. A juhar topos sg-k az egy külön kategória, de ezek amúgy se annyira népszerűk, ahogy a modern 24 bundosak se. Egyébként sem valami jól van lefotózva azért csalóka, mahagóni sg-n nincs papírvékony veneer, ezzel nem szórakoznak sehol.

Voltam ma húrt venni, végigmentem mindenkin, Hangszerpláza, Gitárcentrum, Medgyesi, megnéztem az összes SG-t ami volt :DDD , Gitárcentrumba van most csavarozott nyakas Harley Benton SG, meg DC Custom is, ki lehet próbálni, van olcsóbb 88-84eFt ARROW SG-is azt is érdemes megnézni, ez is kb. egy kínai Chibson szintje, semmi extra, az Epiphone is 190ezerért is ugyanez. Komolyabb 300+eFt-os Epiphone SG-k voltak csak mindenhol, azokat használtan érdemes megvenni ~100eFt-al olcsóbban, szerintem.

A Selectguitars-ba is beugrottam kipróbálni a Hils headless gitárt ami érdekelt, meg ha már ott voltam a kék D'Angelico Premier Bedford-ot amit ajánlottam délelőtt a P90-es hangszedők miatt.

Mindkettő gitár tetszett, a Hills-en hibátlan polírozott acél bundok voltak, a nyak kellemese szatén, nem lakkozott, kb erre számítottam, hozta amit elképzeltem.

A Bedford viszont meglepett:
    Tekintsünk el a kinézettől, az egy dolog hogy ilyen egyedi a kinézete, sajnos ezzel a sznob vásárlók 90%-a le se fogja venni a falról ezt a gitárt(pedig izgalmas, nem egy tucat gitár), de azt nem gondoltam volna hogy ezen a gitáron ilyen LTD MH-1000-et megszégyenítő sportnyak lesz, 14"-es rádiusszal meg tökéletesen lekerekített SET IN satin finish-el, (C profil, Wizard III-hoz képest +1mm-el szélesebb 1. és 12. bundnál) mindössze 242eFT-ért :Y :

Ez egy dolog hogy ezt a fajta nyakat megszoktuk a ma már 500-600eFt-os LTD gitárokon, de ez még nekem is meredek, azok le vannak lakkozva, ez nincs, jobban tetszik így hogy nem lakkozott.

Gotoh kulcsok, könnyedén upgradelhető 6 csavaros vintage tremoló, Gibson skálahosszal, P90-es szedőkkel :)
    Ez még made in Indonesia!

Új hozzászólás Aktív témák