- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben01
őstag
válasz
Gaben01 #36155 üzenetére
És most már azt is tudom miért ez a két csavar okozott problémát.A tálcába be volt tekerve egy fém távtartó (amibe az alaplapot rögzítő csavart tekerni kell) a két megjelölt csavarhely között.Így amikor a jelölt csavarokat betekertem,azok rászorították a lapot a köztük levő fém távtartóra,ami rövidre zárt a lap hátulján pár dolgot és ezért nem ment a 3-as és 4-es ramfoglalat.
Azaz user error vastagon. -
sz.j
nagyúr
válasz
Gaben01 #36113 üzenetére
Mivel ilyen hiba nálam nem volt, konkrét megoldást nem tudok írni, de az alábbiakat kipróbálnám.
(Megjegyezném, hogy én kezdettől az 1-3-as slotban használom a memókat.)1. Áramtalanítás (gép lekapcs., kábelt kihúz) ---> CMOS Reset ---> elem ki ---> elem érintkezőit rövidrezár, majd elem vissza, kábelt bedug, indít, BIOS-t beállít.
Mivel új lapról van szó nem hiszem, hogy ez használ, de biztos ami biztos alapon én megcsinálnám!
2 A BIOS MIT menu-ben a memóknak (~450-500 fsb-ig) + 0,1V-ot, az MCH-nak + 0,05-0,10 V-ot adnék, ill LC-t diseble-re állítanám.Ha továbbra is fennáll a hiba, akkor új memókkal kellene kipróbálni.
-
stigma
addikt
válasz
Gaben01 #35093 üzenetére
Kezdjük úgy hogy első körben nekem DFI lapom volt csak gondoltam besegítek ide is hátha tudok.
hát több feszt igényeltek nb,sb,clockgen voltage: pontosabban itt- Clockgen Voltage Control: 3.45-ről 3.60ra állítani
- CPU VTT Voltage:1.15-17-ről 1.3-1.33-ra álltaniAzóta már stabilan nyomtam Tracerekkel 2.2V on 1200-at, most majd próbálok többet kihozni mert ezelötti lapban Tracerem 2.3V on 1250t ment Maximus II formulában
-
stigma
addikt
válasz
Gaben01 #35085 üzenetére
Ez talán lehetséges, de ha bármit cserélsz ugyebár akkor CMOS reset kell utána és ,,elméletileg" gyönyörű szépen fog menni.
Nálam volt olyan mostanság én is Ballistix ramokkal szívtam picit, hogy memtestben 800MHz felett hibáztak de sikerült megoldanom a gondot bajt (Nekem Tracer van neked meg mint írtad a régi aranybordás.)
Ramslot elszállhat mert nem 1 lapról halottam hogy memória slotok nem működnek. -
bim
veterán
válasz
Gaben01 #17810 üzenetére
mindenképpen tegye fel az egér driverét.
nézze meg eszközkezelőben minek látja a win.ha HID szabványu egérnek az kevés.én is ezzel szenvedtem.feltettem az egér driverét és mostmáár rendesen A4tech USB mouse van kiirva.azota rendeen indul.
esetleg ha ez sem segitene akkor probálja beállitani a lapon a billről inditást és inditsa onnan a gépet.. -
tlac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest