- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Így van most egy Asus eax 1950 pro van azzal egyből ad képet mindegy mikor kapcsolom.
Megpróbáltam, beleraktam első indításnál volt viszont én hülye beléptem a biosba majd mentés és utána már nem volt kép.
Annak idején úgy sikerült megoldani, hogy megsubickoltam a csatin a kis reléket.
Próbáltam a benne levő Pqi-val singleben és a 2 kingmax 1066-os rammal is 1 ill. 2 GB-tal. is. Ez a proci előtte természetesen itthon ment a gépben húzva is volt szóval nem volt probléma vele.
Elemet még nem cseréltem de kimértem 3.03V van benne.Fent maradtam hajnal 1-ig a fene egye meg ma meg hulla vagyok valamikor rászánom az időt de már nincs mit cserélni benne az az igazság csak vkari meg proci van, persze memória is.
-
sanyek2
senior tag
A ROSSEB EGYE MEG!!!!
Ki akartam próbálni, hogy IDE, AHCI, és RAID/IDE módban fut-e az SSD sima portra dugva, de gondoltam először egy alap tesztet végzek, hogy most fut-e.
És fut, hogy szakadjon meg!!!
Win telepítéskor bezzeg nyavajgott!!!
Így ugyebár visszakapta a sebességét is, amit a lila port leszabályozott (sajnos csak SATA2-es)
TRIM működik, most már minden faxa. -
sanyek2
senior tag
Szia!
Válaszok sorrendben:-Csak az SSD van rádugva
-Win 7 alatt ment TRIM-el
-a SATA-IDE módot már próbáltam feléleszteni utólag Fire/SOUL/CD írása alapján:
"# WIN gomb + R, írd be, hogy regedit és enter
# Navigálj el az alábbi kulcsig
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\storahci
# A jobb oldali panelon található Start nevű elemen duplaklikk és módosíts az értékét 0-ra
# A bal oldali panelon található StartOverride mappát töröld (jobb egér rajta/Törlés) storahci/Start kulcs és StartOverride mappa
# Indítsd újra a gépet, azonnal be kell lépni a BIOS-ba, megfelelő menüpontban állítsd át a SATA üzemmódot AHCI-re és lépj ki a BIOS-ból a módosítások mentésével.
# Ezt követően hagyd, hogy a Windows 8 elinduljon, fel fogja ismerni újra az eszközöket(ODD/HDD/SSD), ez percekig is eltarthat, várd ki türelmesen, majd újraindítást fog kérni a rendszert, amit tegyél meg"
-Igen, az AHCI rosszul rögzült a fejemben -
sz.j
nagyúr
"csak a megfelelő SATA port módját AHCI-re"
Igen, de melyik a "megfelelő", mert HDD-nél próbálkoztam átállítani, ami látszólag jónak is tűnt, de valójában mégsem, mert pl. CD-ről nem bootolt be a gép...
Amit akkor átállítottam:
SATA RAID/AHCI Mode ---> AHCI
Onboard SATA/IDE Crlt Mode ---> AHCIMost azt szeretném, hogy az SSD-hez át legyen állítva a BIOS, de a meglévő IDE eszközök is hibátlanul működjenek.
Ehhez kérnék segítséget
-
remington2
senior tag
Egyik sincs alapon. A proci 1,325 helyett 1,35 voltot, a ram meg +0,2 voltot kap. Utóbbit az előbb zongoráztam le, alapon, 0,1+2+3 volton, ugyanúgy megmarad a kettős indítás. A procinál is feljebb toltam próbaképp 1,375-re, nem változott semmi.
Majd megnézem, alap feszültségen is csinálja-e.
-
pmheros
őstag
az e8400 -esnek sem a sebességével van a gond hanem a magok számával. Ha olyan játékokkal nyomulsz aminek elég a két mag is pl Crysis Warhead, akkor elég erős lesz még komolyabb vga alá is a procid. Ellenben ha F1 2010, vagy BFBC2 -őznél akkor kelleni fog a (nem erősebb) csak több magos proci.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest