Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
Ha a BIOSt defaultra állitottad és betölt a Windows mindenféle programot lőj le ha gondolod én semmit nem szoktam de ha az kell a nyugalmadhoz.. akkor csak tedd meg...
Telepitsd fel az @BIOSt... innen... ezzel nagyon egyszerűen felmegy a BIOS 2x is rá fog kérdezni hogy biztosan akarod e.. nekem már kb 9-10 BIOS frissitést megcsinált igaz én többnyire inditoképernyőt cserélgettem BIOSból az F8at meg az F12öt használtam... de az uj procihoz el kell a legujabb.. ezzel működni fog a proc minden bizonnyal.. de ha felkerül egy nem béta ajánlom hogy azt még tedd fel ezután...
A masik megoldás pedig a floppyrol történő frissités vagy kintről BIOSból akár FAT16os pen driverol is.. ha nem bizol a floppyban vagy nincsen... elindulni valószinű el fog a proci az F10es BIOSssal csak nem ismeri fel... legalábbis ha 2.1es rev az alaplapod... azt is nézd meg..(csak tipp de igy szokott lenni)
ha érdekel az egyéb modú frissités leirom neked szivesen... de WIN alol a legegszerűbb...!
Még annyi hogy nem veszéLYes (jav)
elvileg de bármi közbe jöhet.. de nekem még mindig sikerült a BIOS flash videokarin is meg alaplapon is.. legalábbis annyira hogy vissza tudtam állitani...
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB DDR5 5600 Mhz Samsung RAM !
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- Samsung 2x16GB DDR5 5600MHz SODIMM memória - teljesen ÚJ!
- ASUS MAXIMUS IX Fordmula és 7700K Eladó!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest