Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Btw, thx! (ha kicsit késve is)
Érdekes jelenséget figyeltem meg ezáltal. 7*450en nyomtam a procit és az memóriát ha jól emlékszem 3.20al szoroztam vissza, így mentek 1080mnzen cl5 turbó, minden más auto. Nézegettem is memsettel, h mire állítja többit..hát, látványosan lightosabb értékeket mutatott, mint nálad a kingmax esetén, örültem is neki, rá is fogtam, h biztos a 4 modul miatt..., de leeset, h küldhetném én is 2.50es ram szorzóval, így 1125mhzen ketyegnek, vissza winbe, memset on és mivan?! kb minden értéken lejjebb szorított az auto..
Nem épp fordítva kellet volna, h történjen? Most így néz ki a helyzet: [link] Sajnos a másikról nincs screenem. Gondolom a cpu sebessége is beleszámít a ram írás/olvasás sebességébe, ezért vannak ilyen ""alacsony"" értékek. (ha nem csalnak emlékeim neked azért szebben benne vannak a 9000+ba)
tlac: dur420-nak, rev 2.1es lapja van, az már a gyárból is úgy gurult ki, h támogatja a wolfdaleket, mellesleg nincs eddig probléma vele, egyedül a ram hibázott be 1125ön, amúgy 3.6on röhögve megy a wolf..
----
azt nem tudja esetleg valaki, h az előlapi hangkimenet, miért zajos nagyon? az elektromos zaj csak úgy áramlik belőle, a hangkari nem bírja vagy ennyit tud a ház?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest