Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
Most olvastam a ddr2 vs. ddr3 tesztet és úgy tűnik felesleges a combo lap.Nem hajtja meg eléggé a rendszer.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Gorneck
legenda
Lesz jobb ram, lesz jobb eredmény is...egyébként olvass bele a ddr3 tuning topikba....vannak nagyon szép eredmények... ;)
Igazából a chipset a szűk keresztmetszet...sztem az is lesz egy darabig...de Én nem bántam meg, hogy combo lapot vettem...nem kell legalább X38-ra váltanom, hogy kipróbáljam a DDR3-at.Gorneck#1239
-
Vandit.
addikt
Igen,de még fsb emeléssel sem gyorsult jelentősen.Viszont,ha kihoznak ultra késleltetésűt jó áron,akkor lehet,hogy jó lesz.Sőt előbb-utóbb biztos,mert a ddr2-nél is megoldották.1 év múlva szerintem már toppon lesz és ha jobban belegondolok,akkor tényleg,jó hogy ezt a lapot vettem.Veszek alá E6850-est és kész.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
bim
veterán
utánanézek.
most egy pio 110-em van és szörnyen elégedetlen vagyok az olvasási képességével ezért nem jutott eszembe a pio.
de azért utánaolvasok.
azért itt tettem fel a kérdést mert nem szeretnék egy olyan irót venni ami működik majd a lapban rendesen.
elég egy sz@r iró a gépembe.nem kell még egy használhatatlan. -
Atla
senior tag
válasz bossistu #220 üzenetére
Szia!
Nálam se indul a gyári venti bekapcsoláskor 2-3 másodpercig,
de még nem sipolt soha,és még nem volt semmilyen probléma belöle!
Huzd meg egy picit azt a 6750est!
Mondjuk nálam huzva hüvösebb lett mint alapon!
Bár ez elég érdekes:[link] <--- Ezt nézzétek meg!!!
Most melyiknek higyek??? /A két mag höfokára gondolok/ -
Atla
senior tag
Bim!
Nekem ilyenem van bár nem SATA-s:NEC AD-7173A!Semmi bajom vele,
nagyon gyors,bár az tény h ha felpörög akkor be kell fognom a fülem
Szal Pioneer!!;)
Szia P00By!
Milyen az uj BIOS????Stabil?Jobb?
Hogyan frissitetted?Flopy v Windows?
Én még mindig nem merem bevállalni,mert még soha nem csináltam!
[Szerkesztve] -
-
zolee0307
őstag
Érdeklődnék, hogy melyik lenne a jobb választás:
Gigabyte GA-P35-DS3 L,
Gigabyte GA-P35-DS3,
vagy a Gigabyte GA-P35-DS3R. Nekem a sima ds3-as lenne a szimpatikus. Egy Q6600 proci, 8800Gtx, meg 2x1Gb corsair xms2 800 mhz menne bele, ha eltudom adni az alaplapo és memóriáimat.///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
JaniS
senior tag
Van egy gyanúm, hogy FAQ jellegű dolgot fogok kérdezni, bár az előző részt már átrágtam egyszer, csak az régen volt. Szóval bocs, előre is.
1. Hol van a P35C-DS3R-n az alaplapi hőérzékelő dióda? Szeretném megnézni mi fűti fel annyira szerencsétlent. (Gondolom a 8800GTX.)
2. Bootolásnál lehet valamit tenni, hogy a SATA RAID/AHCI BIOS (vagy hasonló) részen hamarabb túljusson? Annyira nem zavar, tegye csak a pöttyöket, csak hátha én nem állítottam be valamit jól.
3. Előző (jó régi) gépen még a Motherboard Monitort használtam a hőmérséklet, feszek, ventik figyelésére. Van valami hasonló, amely ki is írja a tálcára a kiválasztott értékeket és logolni is tudja? Olyasmire gondolok, mint amit az Everest csinál.
4. Ez nem alaplapos kérdés... Van értelme CPUIdle-t használni Core2Duo-nál? Eddig főleg AMD procik voltak, azoknál idle-ben volt értelme.
JaniS -
zolee0307
őstag
-
daveed
tag
válasz zolee0307 #294 üzenetére
A DS3L-et felejtsd el, DS3 vagy DS3P, de ha nem kell intel raid, Firewire meg ati CF akkor sima DS3. 3 hete megvan es semmi rosszat nem tok ra mondani.
(talan az NB borda rogzitese lehetne 1 kicsit feszesebb)
Amugy azt vettem eszre, hogy ez az elso integralt hangkartya amibe nem hallatszik bele mindenfele zorej, ha nem jatszok le semmit akkor tok qss van - Realtek ALC889A -
daveed
tag
Amugy, most nezem ezt: http://gorneck23.extra.hu/P35tuning.html
A kerdojeles reszekhez :
S3 - 6 fazisu
DS3 - 6 fazisu
DS3L - 4 fazisu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs