- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zenador
csendes tag
Igen az ICH9R-re kötöttem és a megfelelő drivert használtam. A Gigabyte weboldaláról szedtem le a legújabb intel SATA driver-t. Azt másoltam floppyra. Telepítéskor egyébként a Win XP bemásolta magának a drivert, tehát talált érvényes meghajtó programot, de a HDD-t így sem találta meg.
Arról én is hallottam, hogy utólag is be lehet állítani SATA-t, de elég kockázatos.
-
Deviance
tag
legyszi segitsetek
DS3mas alaplapom van es mostanaba hirtelen meghulyult szeretnem toletek megkerdezni hogy talalkoztatok-e mar ilyen hibaval illetve tap hiba-e?
Tunetek:
- Ha be van dugva aramba USB-n minden kap rendesen aramot kulso vinyo beindul eger eg.
- Ha le lett aramtalanitva OC beallitasokat betolti rendesen biosbol kifagy, es alapot betolti utanna megint ratolom az OC-t es tokeletesen megy.
- Amikor ki szeretnem kapcsolni, minden leall kiveve hogy a ventillatorok mennek tovabb.
- Ujrainditaskor nem all le a gep hanem 20masodpercig kb gondolkodik es behozza a biost igy indul ujbol
Elore is koszonom valaszotokat
Config:
quad9550 2,8 @ 3,61 1.3V->1.25V
2 clx 1066 + 1 kingmax 1066 6 - 6 - 6 - 18 2.0V
XFX 4870 1ghz alap
[ Szerkesztve ] -
Laraxior
titán
2.0val nézted már? Kicsit elcsodálkoznál milyen eredményt kapnál
hidd el nem szintetikus tesztet néztem. Nem is 3dmarkoltam X2vel.
Crysis volt csak. VGA ki, másik oprendszerrel boot az X2vel driver fel és kész is.
Érdekes hogy nem érte el a játék a GTX280am szintjét
de mondom, anno ez elég nagy port kavart az ati topikba. ott lehet olvasgatni.
X2 topik. -
polonic
félisten
Köszi! Igen az egyértelmű volt.
Már most is 64 bites rendszerem van a 2 gigával, direkt ezért telepítettem fel, mert már tudtam, hogy lesz memóriabővítés. Az lett a vége, hogy rendeltem 2x2 gigát, először megnézem 6 gigával mit művel, aztán ha nagyon problémás eladom a 2x1 gigát. Egyébként a 2 gigás modul nagyon megéri szerintem nem is gondoltam, hogy ennyire lementek az árai. -
Laraxior
titán
nemnem...azok csak azt jelentik hogy hányfelé oszlik el a fesz amit kap a proci.
mint a tápcsatlakozós kábel ott a sarokban. 4/8pin. mittudom én kell a lapnak 200W akkor könnyebben leadja 2x4pinen,mint 1x4pinen..ha értitek. ugyanígy van azokkal a kis tekercsekkel is.baszkurák= tekercsek
a mosfetek ott mellettük azok a kis pici feketék...amin van silent pipe a DS4,DQ6 alaplapokon. -
Gorneck
legenda
Ahogy most nekem van úgy a karira fújja a levegőt...ha tudod akkor a cpu hűtő fele kéne fordítani...szal 180 fokban az enyémhez képest...
FSB fesznek az fsb-hez van köze...ezt is csak komolyabb magaslaton érdemes emelni...nekem pl nem kellett 530 sem MCH sem FSB feszt emelnem, hogy stabil legyen a gép...
Lehet a GTX túlmelegíti az nb bordát és emiatt van kalamajka...szal sztem elsődleges a ventis téma legyen...
Adatlapodon töltsd majd ki a cuccok rész a konfigoddal...
-
Gorneck
legenda
Elképzelhető...sajna listákba nem lehet megbízni mivel a gyártók előszeretettel váltogatják a ramuk chipét...
Mivel instabil a dolog így nem merem azt mondani frissíts biost...
Jobb szeretek ezért populárisabb ramokat ajánlani...azzal tuti nincs baj...d@minator fent írtak neked is szólnak...800+os ramra van lehetőséged cseréltesd a mostanit...2db-ra...ha lehet...
-
Atla
senior tag
Szia Janis!
Nálam se szerette az F4-et,ugyhogy maradt F2!
Az h jobb-e az F4 azt senki nem tudja érvekkel alátámasztani!
A RAM-odra kiváncsi leszek,mert az enyém nem akar 1000 fölött menni!
/bár lehet azért mert egyedül van/
Valami külföldi oldalon olvastam h 1152mhzen ment stabilan a kit,5-5-5-16-on 2.25Val!!
Ez a max amit kihoztak CL5ös idözitéseken!
Itt olvastam:[link]
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
1. Emlékeim szerint azt csak akkor kell ha lesz raid. Ha meg lesz raid, akkor úgy is előlről kell beállítanod mindent no meg telepíteni.
2. Mennyi feszt kap a ram? +0,2V kéne neki. Ha alacsony a tRD és nem bírja a ram nem hibázni fog, hanem nem indul a gép...
Kéne egy pontos beállítás ami be van állítva MIT menüről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Mikrotik routerek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Szemüveges topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 990 PRO 2TB Heatsink MÉG GARIS
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest