Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Sárpac
üzenetére
Igazad van, a BIOS reset-et még nem próbáltam máris kipróbálom (de úgy sejtem, a BIOS szintig el sem jut).
A memória jelenleg mellékes, mivel úgy is csinálja ugyanazt a hibát (ki-be kapcsolgat), hogy nincs benne semmi más a procin kívül, egyébként 2x2GB Geil Black Dragon lesz (lenne).
-
euchi
aktív tag
válasz
Sárpac
üzenetére
Próbált már szegény mindent (bár azt nem írta, hogy melyik bios-okat).
Először én is azt hittem, hogy visszaáll neki a bios az újraindítás után, de nem ez a helyzet. Minden úgy marad, ahogy hagyta, csak éppen hatástalan.
Félreértettem. Ez van. Én is csak ember vagyok.
-
euchi
aktív tag
válasz
Sárpac
üzenetére
Jaja mundtunk neki mi már mindent, de fölöslegesen, mert kicsit zűrösebb a helyzet nála. Nem reagál semmilyen változtatásra a bios-a. Állíthatja kedve szerint, de minden alapon marad. Ezért mondtam neki, hogy próbálja meg az áramtalanítást, ez afféle JollyJoker módszer.
-
coulthard
tag
válasz
Sárpac
üzenetére
Midig szívok az alaplapokkal. Legutoljára egy Abit KT7-esem volt, ami tartósan, hiba nélkül működött. Azóta a sor: Asus A7V600, Asus A7N8X, Asus A8N-E, ezután már megfogadtam, hogy többé nem veszek Asust, jött a Gigabyte... (ezt tuningoltam először, persze csak pár hétig, aztán inkább visszavettem, mert kímélni akartam...)
-
bim
veterán
válasz
Sárpac
üzenetére
én csak 2 gigával teszteltem mindig.
4 giga rammal eddig számomra csak szívás volt.bevallom őszintén szerintem a csipszet csak immel ámmal kezel 4 gigát mert amint tuningolni kezdesz már elő is jönnek az instabilitási problémák.legalábbis nálam.
nem is érzem azt hogy szükségem lenne több memora. -
Guesstenye
csendes tag
válasz
Sárpac
üzenetére
Wooow ez egy elég konkrét válasznak tűnik, köszönöm
Szóval ezek szerint se a lappal se a táppal sem a procival nincs baj... Hallelujah
Nekem is megfordult ez a fejemben hogy az E8400-emet nem láthatja valami régi bios miatt.
Akkor most mi a megoldás? Belerakni egy régebbi procit és frissíteni a bios-t?
Vagy kapcsoljam be és hagyjam a gépet újraindulni, hátha nekem is mákom lesz előbb utóbb?
Vagy ezt ne erőltessem mert vége lehet a procimnak?
Van rá esély hogy nekem is "magától" észhez tér? -
rob210
nagyúr
válasz
Sárpac
üzenetére
Részemről az a véleményem ne tedd. Nekem is 1.0-a van.
De volt közben 2.1-em is.
Mire sikerült visszacserélnem 1.0-ra megöregedtem.
AMiért megtettem- Jobb nagyobb a Heatpipeja az 1.0-án és jobban is dolgozikNem tudom mennyire tuningolsz, de nekem sokat számított.
Az egyetlen dolog amire nem tettem fela vizet az a chipsett, így nagyon kellett az a plusz lamella a heatpipera.

-
Gorneck
legenda
-
adalbert1
veterán
Kösz! És vajon a 800-asok elviszik majd az új procikat? Mert ha quad pumped bus, akkor azok is megfelelnek az 1600-as fsb-nek is nem? Illetve érdemes kombó (ram szempontból) lapban beruházni? Vagy ha nagyon érik a ddr3+új proci majd mikor már elérhető árban lesznek (számításaim szerint ez még legalább egy fél év, de bőven lehet több is), akkor egyszerűbb inkább új lapot venni majd?
-
bim
veterán
magyarul?
ne lefelé feszelj hanem normalon nézd meg hogy több meghertzet tudsz e stabilan kipréselni!
és felejtsd már el ezt az asus betegséget hogy valos fesz!ki nem szarja le.....mindenkit az érdekel mit állitasz be a biosba .a valós feszt az asusfanok találták ki hogy ne égjenek sz@rrá a lapjuk vdropja miatt, ala P5B széria... -
Zé_Mester
őstag
nekem is ilyen lapom van, holnap lehet én is felteszem ezt a bios-t.
a kérdésem az lenne, hogy a memória beállításoknál a System Memory Multiplier résznél változott esetleg valamit az érték, vagy itt is a 2 a legkisebb?
mert nekem ez a probleme, mivel 800as ramjaim vannak, és 470FSB-nél 1:1-be már nem igazán stabil a cucc, és nem tom jobban visszaosztani, mert csak felszorozni engedi
-
Gorneck
legenda
-
Megnéztem szavanként is a jelentését, és valami olyasmit jelent, hogy strap váltásokhoz való külön memória szorzók. De ilyen van DS3P-nél az F5 és F6 biosokban is.
Tedd fel és meglátjuk!
Sztem megvárom a véglegest, mert tegnap raktam fel az F6-ot, és megvagyok elégedve vele
-
bim
veterán
-
Miért feszel túl a P35-DS3? Nekem DS3P-n minden fesz normális (legalábbis Everest szerint).
Csak azért kérdem, mert ha nem feszel túl, akkor +0.1V kevés lesz 1066-hoz.
Én pl. azért állítom 5-5-5-18-ra, mert SPD-ben ez van 800Mhz-hez, így az időzítéssel nem lehet gond 1066-on. -
bim
veterán

nálam a 2 OCZ és a 2 A-DATA full összeért hálaaz OCZ szélesebb bordakialakitásának.
melegitették is szépen egymást.
nem értem miért nem teszk távolabb a foglalatokat egymástol.
egyébként nekem is figyel rajta 1 venti a memon.
más:ma reggel légtelenitettem a radiátoromat és nyertem vele 4 fokot terhelten.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Xbox tulajok OFF topicja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Orvosi kérdések
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Micron 8GB DDR4 2666 MHz RAM 2 db eladó (7 000 Ft / db)
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Próbálkozik 2x,majd harmadjára sikerül,akkor is vmit még visszaállít alapra.Pedig elvileg defaulton volt.Hmmm...érdekes ez a számítástechnika.

Szal semmire...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)