Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#19173) helkis válasza _ak_ (#19143) üzenetére


helkis
addikt

naszóval:
1. az S1(POS) azt csinálja, hogy ha készenlétibe küldöd a gépet akkor, monitor off, a ventik forognak tovább, hdd-k is, proci kikapcs, chipset kikapcs,egy alacsonyabb energiaüzemmódba vált a gép, powerled villog.. ez nálam fogyimérővel kb 60w.+ a minimális venti-zaj.
2. az S3(STR)-re állítva az opciót, ami a default egyébként F7C és F7-nél is, azt csinálja a ketyere, hogy ha szintén készenléti üzemmódba rakod, akkor minden kikapcsol teljesen olyan mintha kikapcsoltad volna, de bekapcsoláskor egyből asztalon találod magad.(*) (vagyis a bejelentkező képernyőn.) ez fogyimérővel 25w + no zaj.
3. ha hibernálom a gépet akkor is minden kikapcsol, de kicsivel lassabban amig elmenti a ram-tartalmát a hdd-re a gép, ill bekapcsolásnál is kicsivel tovább tart míg visszatölti az adatokat. ez érdekes módon 40w + no zaj.
4. teljes shutdown. relative lassan kapcsol le a 2.es ponthoz képest, ill indításnál a teljes bootprocesszt végig kell várni. 40w itt is + no zaj.
* : probléma: minden beállítás (bios/software) megegyezik, F7C biosszal működik rendesen a funkció. F7D, F7-el nem. (itt meg kell említenem, hogy ha defaulton van az órajele a procinak akkor mégis működik rendesen.. :F) tipp?

[ Szerkesztve ]

"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.