Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grószfater
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni!
E6750-es G0 procim van. 8x405-nél feljebb állítom az FSB-t,akkor nem bootol be.
A Ramok simán bírják a 960(+0.3V 5-5-5-15)-at is,biztos nem ott van a hiba.
A Ramokat szinkronba állítom(810),akkor is 405 a vége
A feszültséget 1.4 V-ig mertem emelni tovább nem.Láttam másoknak alapfeszen is viszi a 450-et!!!
Az FSB-re tettem 0.2 V-ot,akkor is ugyanez a helyzet.
Lehet,hogy ennyi a vége a procinak?Előre is köszi a segítséget!!!
GA-P35C-DS3R,E6750@3.2MHz,CoolerMaster Hyper TX-2, 2x2GB Corsair XMS2 DHX 800@960 C5, Sapphire HD3870@835/1275 DDR4,ASUS 450W,
-
Winne
nagyúr
Ha a digitális hd audio kimenetet használom, akkor elvileg nem sztereo jelet kellene kivinnie??
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Nelman
tag
válasz Grószfater #18252 üzenetére
Érdekes amit írsz, mert elvileg vinnie kéne.
Próbáld ki 7x450-en, hogy mi történik akkor. Persze ez csak egy ötlet. -
tlac
nagyúr
válaszoltam is neki...
-
Winne
nagyúr
Nincs tapasztalat?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
sosperecek18
őstag
Hello mindenkinek!
Holnap váltok Intelre, és szeretném megkérdezni, hgy mire kell figyelni telepítések során?
Gigabyte P35 Ds3l
E2160-as proci
Supertalent 800 2gb /4-4-3-8/
Esetleg Biost kellene frissítenem?
Szerintetek a ramokkal meglesz a lap?[ Szerkesztve ]
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
Kristof86
tag
Ahm akkor azt akarod mondani, hogy a 9*-szeres szorzó többett fogyaszt , viszont kisebb lesz a sebesség átvitele , mert az fsb csökken a 8*-szoros szorzóhoz képest?
Mit ajánlotok , hogy mekkora az a feszültség amivel még kíméli a processzort!!???
-
_ak_
addikt
DS3 rev 1.0ás tulajok, akiknél XP fut, legyenek olyl kedvesek és nézzék meg, h a hangkari beállítások közt szerepel-e olyan, h DTS connected,
Let's begin, de gozaimasu!
-
Gorneck
legenda
-
Kekszi
csendes tag
HELP PLS!!!
Sziasztok!
Most lettem (volna) boldog tulajdonosa egy P35C-DS3R rev2.0 F10 lapnak, csak van egy kis gaz vele. Tegnap osszepakoltam az egeszet, szepen mukodott, XP-t fel is toltam ra, este kikapcsoltam szepen, ma reggel pedig kapcsolnam be es NEM megy
Ha bekapcsolom annyit csinal csak, hogy 1-2 mp-re mintha feleledne, bekapcsolna a lap, felprogeti a ventiket es azon nyomban kikapcsol es par mp utan ezt ujra meg ujra ismetli a vegtelensegig. CMOS reset volt, kiszedtem belole mindent, mar csak proci es egy ram modul van benne de ugyanaz. Semmi hangjelzest nem ad ki, pedig tegnap meg minden mukodott rendesen
Tudtok segiteni hogy mi baja lehet?"Szar az egész - mondá Jézus, és az hívők közé baszá az keresztet."
-
Bile Demon
őstag
válasz Kristof86 #18259 üzenetére
8*400-at használnék a helyedben. ez a jobb a teljesítmény szempontjából.
fogyasztás szempontjából meg a 9x-es szorzó a jobb, mert 6x-ra tudja visszavenni a sebességet és ez nagyobb különbség. energiatakérokabb tud lenni ha nem használod a procit.
a fogyasztás, hogy kisebb vagy nagyobb a hőmérséklet értékről leolvasható... ha melegebb a proci, akkor az azért van, mert többet is fogyaszt.
Bruhe
-
Kekszi
csendes tag
-
-
Kekszi
csendes tag
A masik rammal se megy...
Gyanus nekem ez a tap, csak azt nem ertem hogy tegnap meg miert volt makulatlan? Vagy nem kellett volna esetleg aramtalanitanom"Szar az egész - mondá Jézus, és az hívők közé baszá az keresztet."
-
Gorneck
legenda
válasz Kekszi #18273 üzenetére
Jobb felső sarok. De ahogy nézem az műanyag.
Kiszeded a memókat akkor nem ad semmi hangot a lap? Elég gari szag van a dolognak...
Nem hiszem a táppal lenne gond...proci illesztve lett?
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Kekszi
csendes tag
válasz Gorneck #18276 üzenetére
Ja ja, memo nelkul is kuss van, meg arra sem kepes hogy sipakoljon....
Nem, nem hiszem hogy az okozna zarlatot.
A proci sztm rendesen benne van, tegnap mukodott, bar nem tudom mit jelent az hogy illeszteni.
Az az erdekes, hogy az elozo lapom ugyanigy jart. Megjott ez az uj tap es a proci, osszeraktam, egy napig ment, masnap mar nem. Az egy P5WDH Deluxe volt, annak meg mintha a deli hidja szallt volna el, post screen-nel a meghajtok detektalasanal megallt (nem fagyott) es nem bootolt be. A meghajtoknak semmi bajuk, masik gepben kifogastalanok. Ezert gyanakszok a tapra, hogy az majrezta szet a 2 lapot hasonlo modon, csak nehezen tudom lekezpeni hogy egy 30 ropis tap ilyet csinalna...de ugylatszik megis.
[ Szerkesztve ]
"Szar az egész - mondá Jézus, és az hívők közé baszá az keresztet."
-
Kekszi
csendes tag
válasz Gorneck #18284 üzenetére
Nah gyorsba kiprobaltam a szerkezetet egy sima 400-as Chieftec tappal, de ezzel is ugyanazt csinalja! Ugyhogy nem a tappal van gond, bar ez nem zarja ki azt a lehetoseget hogy nem attol lett ilyen....
-
P00By
nagyúr
-
Kekszi
csendes tag
Proci nelkul, csak ugy semmi nelkul a lapnak kellene vmi sipolo jelezest kiadnia, hogy ho-ho, itt nincs proci!?
-
Kekszi
csendes tag
Hogyha a proci lenne a ludas akkor sipolnia kellene az alaplapnak nem? Ha jol gondolom akkor kizarhatjuk a procit is es akkor tutti a lap szallt el.
-
Zolexx
aktív tag
hali. A IEEE 1394a (firewire) csatlakozóra mit tudnék rákötni pl?
2 számítógépet össze tudok vele kötni? THXAz élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
Gorneck
legenda
válasz Zolexx #18290 üzenetére
Kamerát pl.
Két gépről:
Én is összeállítottam egy ilyen konfigurációt, két WinXP-s gépet összekötöttem Firewire-en keresztül, és nálam úgy tűnik minden működik rendesen, és gyors is.
A hálózati varázslót nem használtam, ehelyett mind a két gépet kézzel betettem ugyanabba a munkacsoportba. (És nem tartományba.) Amikor összedugom a két gépet, akkor rámegyek a Vezérlőpultban a Hálózati kapcsolatokra, majd ott az IEEE-1394 kapcsolat Állapotára, és a Támogatás fülön a "Javítás" gombra kattintok. Ez eltart kb. egy percig, és utána működik a Firewire hálózat, beállítja magának az IP címeket stb.
Amire még figyelni kell, hogy az IEEE-1394 kapcsolat protokolljainál (Tulajdonságok, Általános fül) be legyen kapcsolva a Microsoft Networks ügyfél, Fájl és nyomtatómegosztás a Microsoft Netsorks-höz, és természetesen a TCP/IP protokoll. Meg persze a jogosultságokat is engedélyezni kell, hogy lehessen megosztani.
Továbbá gondot okozhat, ha a WinXP saját tűzfala be van kapcsolva.
A kábel vége, a csatlakozó típusa (4 vagy 6 eres) szerintem nem számít.[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Grószfater
csendes tag
válasz Grószfater #18252 üzenetére
Kipróbáltam,levettem a szorzót 7-re,de sajnos így is ugyanaz a helyzet....
Akkor ilyenkor már nincs más megoldás gondolom...GA-P35C-DS3R,E6750@3.2MHz,CoolerMaster Hyper TX-2, 2x2GB Corsair XMS2 DHX 800@960 C5, Sapphire HD3870@835/1275 DDR4,ASUS 450W,
-
Gorneck
legenda
válasz Grószfater #18293 üzenetére
Írd meg pls pontosan mi van beállítva a MIT menübe...ennél többet kéne tudnia a procidnak gyári szorzóval...450es alapfesz viszont túlzás...vkinek 1,5V kell hozzá vagy el se éri...
Gorneck#1239
-
Grószfater
csendes tag
válasz Gorneck #18294 üzenetére
R.G: Booster: Normal(Ezt is állítottam ide-oda,de minek
CPU Core Ratio: 8x
CPU Host clock control: Enabled
CPU Host frequency: Max 405
PCI Express Freq :Auto(Ezt próbáltam 100-ra állítani,de semmi)
C.I.A.2 Disabled
Perf Enhance: Standard(ezt is probáltam máshová állítani,de semmi változás.)
System memory 2.00 (amikor próbálgatom,de különben Auton hagyva simán viszi a 960-at!!!)
High Speed DRAM DLL Setting option 1(ez nemtom mi,probáltam opt.2-ön is de ugyanaz!)
DDR Overvoltage: (0-+0.4)
PCI-E Overv. :Normal
FSB Overvoltage: Normal(ezt próbáltam +0.2v-ig)
CPU Volt: Ahogy írtad,hogy van akinek csak 1.5V-on megy 450-et ,azt is kipróbáltam ,de sajna semmi váltoizás!!!!
Remélem van még valami életmentő ötleted!!!!![ Szerkesztve ]
GA-P35C-DS3R,E6750@3.2MHz,CoolerMaster Hyper TX-2, 2x2GB Corsair XMS2 DHX 800@960 C5, Sapphire HD3870@835/1275 DDR4,ASUS 450W,
-
Gorneck
legenda
válasz Grószfater #18295 üzenetére
Ennél azé többet kéne tudnia a procidnak vagy tényleg kifogtál egy xart...beállítások jónak tűnnek...
Bios friss?
Gorneck#1239
-
steve7777
csendes tag
Sziasztok. Szóval az lenne a problémám, hogy nem olvassa a dupla rétegű írott DVD-ket a meghajtó. Az elöző konfigurációval semmilyen problémám nem volt vele. Sőt, ezzel a meghajtóval írtam ki a lemezeket. Mi lehet a baj? A lapon F12-es Bios van.
Gigabyte P35-DS3 Rev2.0, E8200 , Kingmax 2x1Gb 800Mhz, Gigabyte 8800GT OC 512Mb Zalman, Chieftec 500W, Cooler Master CM-690
-
Laraxior
titán
válasz steve7777 #18298 üzenetére
firmware frissítés a meghajtóhoz? Eredeti dual layerest próbáltál?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
steve7777
csendes tag
Lefrissítettem. Gyári lemezt olvas.
Eredeti lemez után meg olvassa. Nem hiszem el. Eddig meg se nyikkant. áááááááááá
[ Szerkesztve ]
Gigabyte P35-DS3 Rev2.0, E8200 , Kingmax 2x1Gb 800Mhz, Gigabyte 8800GT OC 512Mb Zalman, Chieftec 500W, Cooler Master CM-690
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest