Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz fagy53 #19301 üzenetére
Igazságod vagyon
Ha több kell neki akkor majd még huzok rajt egy picit v. vezsek egy uj procit bele pl.: a 8000-es szériából.
Már 27 perce megy az Orthos ujra indulás nélkül, szoval jo lesz asszem.
A speedfan szerint a magok 51C terhelve max , TX2 alatt[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
Dr.Én
veterán
Köszi mindenkinek a segitséget
9*350 -en stabil az orthos alatt már majdnem egy órája.WOT: kissio
-
semetka
őstag
Azt szeretném megkérdezni hogy van két sata 2es winyóm és az alaplapom is sata 2 ős.
Akkor kell jumpert valahova rakni hogy sata 300 ban működjön vagy csak akkor kell mikor sata150 nem akarom működtetni??
Várom a válaszokat.
KösziBocsi az offért
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
lazydog
addikt
válasz Pancsermeste #19265 üzenetére
Használj USB-PS/2 átalakítót!
Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
-
Pancsermeste
őstag
válasz lazydog #19305 üzenetére
Annyira azért nem lényeges.... csak bosszantó, hogy a Power Management menüben ott van az opcio, ami szerint USB eszköz fel tudja ébreszteni szépálmából, de sajnos nálam nem működik. S3 módban annyira alszik, hogy az 5V-ot se adja ki az USB-re (lehet, hogy ezért nem működik?) Van vhol egy külön tápos egerem, majd megnézem azzal is.
-= Pancsermeste® =-
-
hati
addikt
válasz Pancsermeste #19307 üzenetére
Próbáld meg az összes usb kimenetet. Nekem van amelyik kiadja!
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz Pancsermeste #19307 üzenetére
az tuti azért nem működik,de ez inkább alaplap hiba lesz.Én már gariztattam ilyenért az MSI lapom
-
DarthPeeter
aktív tag
Heló!
Azon problémám merült fel, hogy Vista alatt van, de XP alatt nincs hang.A következő üzenetet írja ki:A Realtek HD Audio eszközmeghajtó telepítése sikertelen!! Error Code:-0001. Leszedtem a létező összes Audio drivert a DS3P-mhez(rev:1.1) de eredménytelen.Próbáltam az Azalia Codec-et is kikapcsolni ,mert ilyet is hallottam, hogy az segít de semmi javulás Egyébként az egész gondom azzal kezdődött, hogy Vistában nincs IPX protokoll amire szükségem lenne. Ha valaki megtudja mondani, hogy hogyan tudok olyat telepíteni Vistára 1000 köszönet !
-
Gorneck
legenda
-
drur420
tag
Sziasztok..
Hol is kezdjem...? Elöször is ÉN kérek elnézés a nyaggatásotokért és előre is köszi a segítséget.. 1 Kedves ismerősöm megdumált hogy vegyek Giga lepot. Meg is fogadtam a jótanácsát. Nagyon tetszetős a bios illetve a termék támogatása.. ( Asuséknál volt 1 kis gázom nem rég és azt montákASUSék miután felhítam őket jah.. bocsi itt javarészt inkább csak pda-kal meg moncsikkal foglalkzunk próbáld meg eladni vaterán vagy ijesmi!!) Ari nem? ) Tehát , a kérdésem. Megpróbáltam pöckölni a ramjaimat 1066 -ról 1111 illetve 1333-ra Biosba Adtam neki + fesz lefagyott.. Biosreset és visszaállt ugyan de nem megy feljebb a dolog időzítéssel Ui. Jártam ha cl5 ről próbáltam lemenni 4-re. [link] Se baj mondom akkor a procit húzzuk meg picit Az se nyert Ott is szívás szuszogás és a végén prüszkölés... Én hiszek az ismerősömnek hogy lehet és hogy stabil is a dolog.. De úgy látszik nem tok valami vadásztrükköt ami kéne a dologhoz.. Pls HELP MEEEEEE...
Előre is kösziHa az élet megkínál citrommal, kérj hozzá martinit!
-
scream24
senior tag
válasz drur420 #19313 üzenetére
Pontos beállitásokat irhattál volna. És gondolom everesztel meg is nézted, hogy a ramjaid meg is kapják a minimum 2.1 v? Szerintem ez lesz a fagyás oka.
Most látom, hogy 4x1 giga ramod van. Talán az mch-nak is kéne 0.1 kraft.[ Szerkesztve ]
Minden csoda két napig tart. Régebben még három napig tartott, de azóta felgyorsult a világ.
-
drur420
tag
Nem írat ki a lap csak aszt hogy +4 gondolom a 0 amihez képest ez a beállítás +4 az a 2.1V gondolom persze nem tom.....(Az volt az utolsó kék menüs a utánna csak sárga és piros jött)
[ Szerkesztve ]
Ha az élet megkínál citrommal, kérj hozzá martinit!
-
drur420
tag
Jogos a 2 pont Nemsokára ponos beállítási adatokkal re....
-
drur420
tag
Szívemből szóltál.. Én mindig benne vok ijesmibe...
[ Szerkesztve ]
-
drur420
tag
Tehát..... Most Cl5 be vok... (5-5-5-15) És 2.2 V 1066 MHZ. Akkor mennyit is kéne neki adonom hogy fel toljam 1333-ra?
[ Szerkesztve ]
-
donki
senior tag
válasz Bile Demon #19256 üzenetére
Memtestet hogyan futtatod? Mert a standard testben nincs benne a 9-es, ami kb 3 órás teszt, és a memória egyes részeinek a tesztelése szintén egy külön opció.
[ Szerkesztve ]
-
drur420
tag
-
sosperecek18
őstag
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van a lenti konfigom, benne 1000mhz-en 5-5-5-15-ön mennek a ramok, ha vennék még egy ilyen kittet (mely hogy ha feltételezzük hogy szintén megy 1000mhz-et 5-5-5-15-ben), akkor rendesen kezelné a 4 modult? (ugyanugy eltudnám vele érni az 1000mhz-et?)
Szabadságot az Ultráknak! XBOX 360 Gamertag: torinho86
-
_ak_
addikt
válasz drur420 #19325 üzenetére
Üdv a topikban! ha már 4modulos tuning, 1200 volt az amivel ment a vistám, igaz nem volt túl stabil, de nem is feszeltem szét, elnézve ezeket a ramkat, valszeg jobban elvezetik a meleget, sajnos nem találtam meg az oldalukon, h mennyi feszt bírnak, de sztem gond nélkül, kell h vigyék a +0.4-0.45V-ot, ez ideális esetben, az everestben 2.2-2.25V. DS4-hez van kint egy friss bios is, bár nem emlékszem bim végszavára, h jó-e vagy sem..
d.u.olyan 2-3 körül otthon leszek
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
drur420
tag
Köszke fiúk a segítséget...
-
bim
veterán
válasz drur420 #19321 üzenetére
szerinted mekkora esélyed van 4 modullal az 1333mhzre?
még 2 modullal sem...4 modullal stabilan egy 1150mhz-ért összeteheted a 2 kezedet. akkor is nyomhatod az mch-nak a feszt.ha pedig olyan dominatort fogtál ki mint az enyémek voltak akkor 1100-nál be is huzhatod a féket.vagy még alatta.és elég ha 1 memo nem visz csak 1080mhz-et azzal magával rántja a többit is.(mekem rev.2.2volt) -
-
Pancsermeste
őstag
Azért elismerésre méltó a lelkesedése..
Én is visszatettem az F8-at, de a memo kezelés vhogy semmit se javult az F12-höz képest, sőt....
Nincsenek már meg a régi eredményeim, de tudom, hogy jobb volt... nem értem mi történhetett.Sz@rul vagyok... vmit kéne már vennem a gépembe....
-= Pancsermeste® =-
-
tlac
nagyúr
válasz Pancsermeste #19265 üzenetére
meg vagyok nélküle, de néha hasznos lenne
Viszont nálam meg az a gond, hogy USB egér nem ébreszti fel.
ezt viszont nem értem, mire lenne jó
-
tlac
nagyúr
válasz Pancsermeste #19336 üzenetére
Sz@rul vagyok... vmit kéne már vennem a gépembe....
akkor vegyél egy ps2-es egeret vagy átalakítót
-
fdisk
őstag
milyen istabilitási probléma oldódhat meg a pcie freki állításával általában?
Mondjuk nem 100 hanem 99 v 101.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
Nincs gond.(kopp kopp kopp)csak már olvastam vkitől itt,h az állandó fagyások megszüntek,mihelyst 101-re tette a pcie frekit.
Ha lenne vmi akkor egyértelműen feltenném azt,most csak szimplán érdeklődtem.
Azért köszi.
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
DjKoxi
senior tag
Sziasztok!
Beüzemeltük ma a gépet, minden hibátlanul működik eddig. Kivéve egy dolog. Nekem szerverházam van és nagyon hosszú IDE kábel kell és a hosszú kábellel nem látja az IDE eszközöket. Röviddel a levegőben összekötve meg látja. A kábel másik gépben működik.
Tuning kérdések: A szorzót vagy az FSB-t állítsam? Adjak a ramnak alapból +0,1V-ot?
F7 BIOS van gyárilag.Nekem sem sikerült az USB-s bill-el feltelepíteni az xp-t. Ha felhozom a boot menüt nincs kapcsolat azt írja a bill. A biosban meg tudok állítgatni vele.
Köszi a válaszokat és elnézést az amatőr kérdésekért.
-
MODERÁTOR
itt mindenki tuningol?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
fdisk
őstag
ds3p helyett érdemes +5k-val többet kiadni egy ds4-ért?
A mostanit lehet el tom adni,csak azért kérdezem.mod..DjKoxi: az usb keyboard ill a mouse enablera van téve a biosba?
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
sz.j
nagyúr
Én antituningolok!
Igaz, hogy kiváncsiságból nézegettem a proci és a memó végét (de még nem értem el), de most arra hajtok, hogy minnél kisebb Vcore-n (1,1V alatt!) mi az amit ki lehet hozni a gépből.
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
Nekem a DS4-es laphoz nem kell semmilyen progi, mert símán a BIOS-ban csökkentem a Vcore-t. (Miért más lapoknál ezt nem lehet?)
Még csak az elején vagyok az "antituning" kisérletnek, itt tartok.[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
-
janos666
nagyúr
Én sose adnék chipnek gyárinál alacsonyabb feszt, legfeljebb ha leállna a ventilátor a hűtőmön. Szerintem még épp olyan káros is lehet mint a túlfeszelés.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest