- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
-
fjani
tag
Az IDE kábelen slave-re kötve van egy vinyóm de nem indul így a rendszer ami egy satáson van.Mit kell a bios-ban beállítanom hogy tudjam használni az IDE-s vincsit?
-
Laraxior
titán
a memóimat gyászolják
-
bim
veterán
mijá fákk van???
hol vannak a zsigabáj fenok? -
Pubszon
veterán
-
Pubszon
veterán
-
-
Gorneck
legenda
-
Termi16
őstag
válasz
Szatesz #11346 üzenetére
Hát ez azért nagyon nem erről szól
Amelett, hogy egynek ismeri fel, jelentősen gyorsul a lemezműveletek sebesssége is. Szal pl a 250gbos samu sata2-es vinyómról a hashelés dc-re 40mb/s-el ment kb. Mióta vettem mellé meg egy ilyen vinyót és raidban van, azóta ez 110-120mb/s-re nőtt. És természetesen a másolás/áthelyezés is gyorsabb, mint volt.
-
Gorneck
legenda
Mind2 versenyzőőőőő....1 hsz!!!
Narancs egy kb elképzelést írj már pls.
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Lap vásárláson törön a fejem, P35-ös giga lapot szeretnék. Megnéztem a giga honlapját, és összesen 20 (!!!) féle verzió készül a lapból. Nekem elsősorban tuning miatt kéne. Van olyan verzió, amit kerülnöm kéne? Ami szarabbul hajtható a többinél? Vagy igazából tök mind1?Előre is köszi a helpet!
-
Pubszon
veterán
Mi a különbség a DS3 és a DS3R között?
-
Laraxior
titán
válasz
Szatesz #11340 üzenetére
Én nem csalódtam,f@sza eredmények jöttek ki.Ezt is tudom mit bír,legközelebb egy hangyaf@sznyival lazítok az időzítéseken,oszt kész.
alapórajelen működik hiba nélkül,az a baj,de se lejjebb se feljebb nem lehet vinni.Még hajtanom kell egy kicsit.De már kaptam tanácsot... -
-
qw78er89
aktív tag
válasz
imibogyo #11319 üzenetére
Mennyi feszt adtál a ramnak 1066-ra állítva? Ezt próbáltad?
"Azért vicces, hogy az ember kiad nem kevés pénzt a cuccért, és UC-olni kell, hogy helyesen működjön....... "
Tudod, hogy kevés ram SPD-jébe írják be a konkrét 1066-os működés specifikációit, mivel az nem DDR2 szabvány (de azért elég sok tudja az 1066-ot, sőt még többet is
)
-
nebulo5
senior tag
Helló!
Tanácsaitok alapján a 2*1 GB Geil B.D. memóriáim stabilan futnak. Köszi mindenkinek az útbaigazítást, főleg gorneck-nek a MCH +0,1 V-ot.
Viszont újabb kérdésem lenne: valahol itt olvastam, hogy az op. rendszer telepítésekor kell sata meghajtó softvert floppyról telepíteni.... Már egy idelye keresem azt a hozzászólást, de persze hogy nem találom.
Szóval: újra szándékozom telepíteni az op. rendszerem, mert az a sata-I HDD, amin most van, kell egy másik gépbe. Amire telepíteni szándékozom, az egy WD. sata-II 320 GB.
Az XP pro SP2-es. Kell-e bármilyen floppyval megoldható művelet a telepítés során, ha teljes értékű sata-II meghajtóként akarom használni a HDD-t, vagy elég a szokványos cd. telepítés?
Légyszi segítsetek!
Ja! És ha mégis kell vmi driver, azt honnan tusom letölteni? -
-
debut12
aktív tag
Kérnék egy kis segítséget PCG 06-os E6750, P35 DQ6os lapban, 800MHzes RAMokkal.
Gondoltam egy icipicit húzom. 400as FSB 7X szorzó, amúgy minden alapon, és a gép nem indult, pedig az előző gépem (E6400 Asus Commando) ugyanezekkel a beállításokkal ment 2.8Gigán. Mitől lehet??? -
hello
-
Bazsi453
csendes tag
Szerintetek normális, hogy auto fesz állitásnál minimális tunning mellett (FSB 200-ról 240-re)a procinak 1.39V a memnek 1.95V ad a lap.(Ha főlhúzom az FSB-t 333-ra akkor is ugyanennyi feszt kap a proci és a mem is.)De ha manuálba rakom(240FSB) akkor proci 1.15V mem 1.79 és igy is tökéletesen működik minden.Ez igy normális?BIOS frissités segit ezen?
A lap P35C-DS3R Rev 2.0 F8,E4500 proci
Bocs ha kicsit zavarosan irtam. -
imibogyo
veterán
Jókor mondjátok, hogy nem jó az F8 a DS3P-hez, most nem rég frissítettem le.
Egyébként ez csak tuningnál jön elő ?? Mert nekem eddig stabil a cucc, semmi tuning nincs ugyan csak UT2003-al fagyogattam párat teljesen érthetetlen okokból.....
Ja és még egy vicces hír. Tanujai lehettek már egy ideje a windowsos betöltéses kálváriámnak. Érdekes dolog történt: elvileg 1066-os a Kingmaxom, de alapból csak 800-ra állítja be magát (így jó a windowsos betöltésem meg minden), de amint átrakom 1066-ra, na onnantól kezdi el ezt a betöltős szarságot.......
Azért vicces, hogy az ember kiad nem kevés pénzt a cuccért, és UC-olni kell, hogy helyesen működjön.......
-
-
MEKK
aktív tag
válasz
scream24 #11314 üzenetére
legeslegelőször még régi gigabyte lapomon mikor frissitettem elsőre nem lett valami jó de dual bios-os volt
már frissitettem párat és mindig a legujabbat raktam feltegnap frissiteten a laptopon is attól nem tudom miért kicsit tartottam de semmi para
csak nem tudom miért most bevillant eza kérdés nem voltam biztos benne. -
scream24
senior tag
válasz
Lalaland #11307 üzenetére
Nekem is ilyen lapom van ilyen rammal, és f10es biosal jol megy. F5röl frissitettem, mert a ramok nem röfögtek megfellöen.
Mivel másabb az f10nél az f11?
Ja és nem nagyon hallottam , hogy különösebben panaszkodtak volna ennél a lapnál a biosra. Gondolom köze lehet ahhoz amit Bim kolega irományozott: "sima DS3-nál nincs loadline". -
Lalaland
tag
Látom sokatoknak van bios problémája. Sokáig nekem is baj volt a geilek sokat "szórakoztak" most az f11 es nekem hibátlannak tünik, pedig f2essel vettem... ja a lapom ga-p35ds3
-
bim
veterán
válasz
Szatesz #11298 üzenetére
aggregátor feltette azt a biost amivel eddigg még mindenkinek csak problémája volt.ez a loadline nem jött össze a gigának.amelyik biosban szerepel az eddig mind kuka volt...
a lap stabil.sokan vagyunk akinek minden rendben és aggregátornak is minden rendben volt eddig..
sajnos pont TE vagy a kivétel.azért egy előnye van mert mint etalon kerülsz be a topik évkönyvébe.majd ujjal mutogatunk rád.-emlékszel Szateszra akinek gyári hibás volt a lapja?..-ÓÓÓ Igen!Szegény..még a karácsonyát is elrontotta ez..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium 96%, 2025.12.02 Apple gari
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest