- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: 150k+
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
P00By
nagyúr
Egyébként logoutba van most egy írás, itt van xp gyorsító, ameddig nincsen raptor
-
xboxgyuresz
csendes tag
Na ugy néz ki ,hogy megoldódott a ram problema
9x380 és így 912Mhz-en 5-5-5-18-as késleltetéssel 5:6 aránnyal,
nemtudom hogy ez így jó lehet?(eddig stabil)
és mintha gyorsabb lenne a gép(ÉRZÉKELHETŐLEG) -
rollins
őstag
Én meg már itt mérgelődtem hogy nem "sima" P35-DS3 -at kaptam, hanem P35C-DS3 -at, amin nincs raid vezérlő, csak 4 sata port. Kicsit lassúnak érzem a hdd-t, nativ ideként működik, nativ sata0-1 port enabled a biosban, driverek fennt vannak. HDTach -nál pedig normál erdemények vannak. Ráadásul nem lehet így akárhány elsődleges particíó, hanem csak 3, puff neki. Nem néztem meg a boltban rendesen a dobozt. Még jó hogy nincs szükségem raid-ra. Bezzeg ddr3 már van rajta, ami szinte tök felesleges. A többi "normális" p35 giga lapoknál mi az a "gigabyte sataII port" meg az a lila csati?
-
Laraxior
titán
-
tlac
nagyúr
nem hoz érezhető gyorsulást (csak nagy fájlok kezelésénél van értelme)
vagy még a raid1 a biztonság miatt jó lenne, csak az meg pazarlás
aztán a konfigolás sem túl kényelmes (win alatt egyszerű, linux-nál nehezebb)
és a két wd re is túl hangostalán erre szeretném majd cserélni őket
-
8800gts
tag
szevasztok
nem ilyen lapom van de a kérdésem szempontjából mind1
tudjátok melyik ez az opcsió amit ha kikapcsolok akkor a gép nem fog automatikusan áramszünet vagy tápelvétel után elindulni mert a könyvébe nem találok róla semmit
léci segítsetek nagyon fontos lenne mert folyamatosan megy a gép mikor hazaérek(nem gazdaságos anyagilag)
-
Dr.Én
veterán
Na megyek megy a buszom majd ha sikerál akkor jelentkezek. köszi mindenkinek
-
Dr.Én
veterán
Hali
Van egy P35 DS3-as lapom ésbedobta a rendszer a kékhalált.
De azota valami olyat ir ki a bios hogy Update bios ill. még valami hasonlot, szóval nem találom rajt a biost,ezt valahogy meg tudom javitani az alaplapi CD-röl? Vagy letöltök Biost hozzá és a CD-röl felrakom ha ez lehetséges?(más gépépröl írok.)
Létszi valaki hamar ha tud adjon tanácsot.
elöre is köszi -
válasz
xboxgyuresz #11547 üzenetére
Szerintem adjál plusz feszt a RAM-oknak (feltéve, ha tényleg az a gyenge pont). Nálam a +0,4V segített. 950MHZ-en mennek a 800-as GEIL ULTRA-k, 5-5-5-18-as időzítéssel.
-
Szatesz
őstag
válasz
Én tudok neked valo ramokat ...[link]
-
Gorneck
legenda
válasz
Biztos a ram nem megy többet?
-
xboxgyuresz
csendes tag
Valaki tudna segiteni,hogy P35-DS4-es laphoz (E6600)milyen tuningbarát memóriát
vegyek?/most 3G GEIL ULTRA 800-as van benne,860-fölött nemszeresse/ -
Laraxior
titán
szereztem egy 512 es 533-as ramot...most már lehet gyilkolni
-
Tottu
senior tag
Rendben, köszi a gyors válaszokat!
-
Gorneck
legenda
-
Tottu
senior tag
Üdv!
Én is most akarok, majd egy újabb gépbe beruházni... Olvastam a topikot, de a GA-P35-DS3L alaplap hangkártyájának minőségéről nem sokat olvastam csak, hogy gondok vannak a driverekkel.
- Szóval az első kérdésem az lenne, hogy milyen minőségű hangot tud kicsikarni magából az integrált hangkártya? (Eddig Sound Blaster 5.1 Live-om volt/van, de gondolkoztam már egy SB Audigy-n is)
- A másik kérdés: a gyártó honlapján megtaláló a következő: Intel® Core™ 2 multi-core and upcoming 45nm processors. Ez most az idén megjelenő "nagy architektúra váltzosáson" átesett mikro procikra utal (integrált grafikus chippel bla,bla...)? Szóval azzal is kompatibilis ez a lap? -
tlac
nagyúr
ich8r-es raid
mindjárt megnézem ich9r alatt is -
válasz
Gorneck #11532 üzenetére
XP-t használok.
Pontosan hol kellene ezt a beállítást keresnem. Bocs, hog yennyire láma kérdést teszek fel, de már minden beállítást kipróbáltam.
A régebbi házammal sem mentek a dolgok, pedig ott külön voltak a kábelek és az alaplap leírása szerinte kötöttem be őket. Úgy sem ment a dolog. -
Gorneck
legenda
-
Sziasztok!
Van egy P35-DS3 lapom és az a problémám, hogy nem tudom életre kelteni az előlapi jack aljzatokat. Se mikrofon, se hangszóró. A ház csatlakozóját csak egyféleképpen tudom rádugni a lapra, mert egybeöntött csatlakozóról van szó.
A korábbi lapjaimnál is felmerült ez a probléma, de most jutottam el oda, hogy meg kellene végre oldani.
Előre is köszönöm a segítséget -
fagy53
nagyúr
válasz
Gorneck #11517 üzenetére
Üdv!
Semmi értelme, hogy betedd a listába az alulfeszelt eredményemet, nem is azért mutattam meg, csak az érdekesség kedvéért.
Igazából meg nem is a lap érdeme, hanem a procié.
1V alatt is hozza a névleges órajelet, ennyi.
Ha nem lesz áram egy dinamóval netezni simán lehet vele. -
Jozzz
tag
válasz
Gorneck #11517 üzenetére
Mennyivel kellenen menni? Legalább egy támpontom legyen mennyivel lasabb...
Egyébként Norton Ghost segítségével nyomtam át az IDE-s winyóról a rendszert. 6 napos a rendszer egyébként, úgy hogy új! Elméletileg felkerült a Sata driver is. De ha tudnál nekem Vista alá a legújybb Sata telepítőt és chipset telepítőt linkelni azt megköszönném
-
bim
veterán
válasz
Laraxior #11505 üzenetére
nemrég pislantottam meg a 4 pines procicsatimat és tökéletes állapotban van mindkét végpontja.nem dugom rá a molexet mert semmit nem jelent tuningban....
minőségi tápot kell venn és nem ég el.
nekem ugy védekezik a tápom ez ellen hogy nem enged 1,47-nél többet adni a procinak.rácsap a kezemre.szerk:félreértettem a kérdésedet de mostmár mindegy.
-
Laraxior
titán
Nem kell rádugiszálni még azt a plus négy pines csatit a lapra?
Meg van rajta egy sima tápcsati,oldalt,az be van dugva neked? (Elvileg csak CF-hez kell,de ki tudja,régebben is jártam így...)
Csak nehogy Te is úgy járj hogy kicsit kiolvad a csatlakozó a lapból.
Jól megy a procid,lassan áttérhetsz a Q9450 tesztreGondolom befizetsz egyre...
-
Balu972
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mire ügyeljek, (milyen buktatója van) ennek a lapnak.
Gigabyte GA P35C-DS3R
köszönöm szépen,
Balázs -
Jozzz
tag
Az lenne a kérdésem, hogy ha csak Satas cuccok vannak a gépbe milyen a helyes Bios beállítás? Achi-ra állítsam?(ez egyébként mi jelent?) Native módban? Szeretném optimalizálni a gépem. Segítségeteket előre is köszönöm
-
bim
veterán
kicsit felkeverjük az állovizet itt ezzel az eredményecskével.igaz csak 20 percet futott de nem volt szívem tovább nyuzni a rendszert.
-
bim
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest