- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi-84
csendes tag
Szia!
Először is köszönöm hogy válaszoltál!
Szóval lehet hosszú lesz de leírom részletessen.
Van a gépembe két vinyó az egyik amin az xp volt a másik meg amire mentettem le filmeket meg zenéket de az sajna tele lett majd nem így a arra mentettem le tovább dolgokat amin az xp is volt de újra kellett rakni az xp-t és voltak képek és zenék amiket átmásoltam a majdnem teli vinyóra és teljessen letöröltem azt a vinyót amire újra felraktam az xp-t de a másik vinyót mikor bedugtam mellé néztem a képeket és a zenéket tartalmazo mappát de üres.És azt irja hogy hozzásférés megtagadva. És olvastam erről a getdataback nevű progiról, lementettem és feltelepítettem és elinditottam hogy keresse meg az elveszett fájlokat hála isten meg is vannak de csak a getdataback- nél tudom megnézni ha rá megyek hogy copy akkor nem engedi mert kéri hogy regizzem próbáltam másik verziójú progit leszedni egy régebbit és a 4.0 -at letörölni de ha felteszem a 3. valamelyiket a 4.0 -at rakja fel újra tehát nem tudom mit tegyek.Köszönöm előre is ha tudsz segíteni.
Remélem érthetöbb már a gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Mobilinternet
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- WD Black SN850 2TB M.2 PCIe SSD 7000 -5300MB/s
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Micron 3500 2TB M.2 Gen4 nvme SSD 7000-7000MB/s
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest