- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- N€T0X|N: SSD hűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi-84
csendes tag
Szia!
Először is köszönöm hogy válaszoltál!
Szóval lehet hosszú lesz de leírom részletessen.
Van a gépembe két vinyó az egyik amin az xp volt a másik meg amire mentettem le filmeket meg zenéket de az sajna tele lett majd nem így a arra mentettem le tovább dolgokat amin az xp is volt de újra kellett rakni az xp-t és voltak képek és zenék amiket átmásoltam a majdnem teli vinyóra és teljessen letöröltem azt a vinyót amire újra felraktam az xp-t de a másik vinyót mikor bedugtam mellé néztem a képeket és a zenéket tartalmazo mappát de üres.És azt irja hogy hozzásférés megtagadva. És olvastam erről a getdataback nevű progiról, lementettem és feltelepítettem és elinditottam hogy keresse meg az elveszett fájlokat hála isten meg is vannak de csak a getdataback- nél tudom megnézni ha rá megyek hogy copy akkor nem engedi mert kéri hogy regizzem próbáltam másik verziójú progit leszedni egy régebbit és a 4.0 -at letörölni de ha felteszem a 3. valamelyiket a 4.0 -at rakja fel újra tehát nem tudom mit tegyek.Köszönöm előre is ha tudsz segíteni.
Remélem érthetöbb már a gondom. -
Gigi-84
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a következő a problémám arról a vinyóról amin az xp volt át másoltam pár dolgot a másik vinyóra és letöröltem a régi xp-ét ésjra raktam de sajnos amit át raktam a másik vinyóra csak üres mappát hoz be de hiába töltöttem le a Get Data Back- ket sajna csak azon tudom megnézni a képet és a zenéket menteni sajnos nem tudom ha esetleg valaki tudna nekem segíteni azt megköszönném. Mert sajnos a zenék mellett volt fontos hivatalos levél is amire szükségem lenne.
A válaszokat és a segítségeteket előre is köszönöm.
Legyen szép napotok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest