Új hozzászólás Aktív témák

• wesen

csendes tag

Sziasztok!

A problémám a következő volna:

Van egy RAID-1 tömb amit egy újonnan vásárolt gépbe átraktam (vinyó 500Gb-osak). Be is állítottam a két vinyót, ahogy eddig is volt RAID-1 tömbe. De a win7 nem látta. Az ASUS RAIDkezelője látta de a win nem.

A lemezkezelőbe megtaláltam és új kötötet késztettem belőle, formázás nélkül. Most úgy fest a dolog, hogy van egy kb 470 GBos partíció és csinált még egy 100Mb nem partícionált területet (nem én). Ez ugye a RIAD miatt mindkét vinyón megtörtént most az egyiket lekötöttem, hogy ne tegyek benne kárt.

Megvettem ezt a GetData progit sikerült is eljutnom odáig hogy látja az adatokat és másolni is tudok, de nem tudja olvasni a fájlokat vagy üresek, pedig név, struktúra, méret stimmel.
    Erről olvastam az előzőekben hogy ez miért lehet. Fontos semmiféle írást nem csináltam a lemezen.

Igazából nem akarok addig semmit semmit csinálni amíg nem kapok valami segítséget. AZ ötletem az hogy ha a meglévő 470es partíciót megszüntetem akkor egy nem partícionált lemezem lesz (FORMÁZÁS nélkül). És esetleg ebből el tudok indulni...

Köszi előre is ha!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés