- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
bebootolt
végre 
volt valami gond néhány file rendszerrel, de egynelőre nem foglalkozom ezzel, gondolom az ntfs-es particiókat rosszul töltöttem ki az fstabba.
Viszont, ha bejelentkezek felhasználóként, és beirom hogy su akkor miért nem jelentkezik át rootra? Ez müködött az összes eddig linuxba, itt nem fog, ugye?
Én is a 2006.0-ás verziót használom/használnám, de nem találtam meg az útmutatóba, hogy hogyan is kell elinditani a grafikus telepítőt. Most már csak grafikus felületet szeretnék feltenni, ami ha nem tévedek a package cd-n van.
szerk: apropó, mi a különbség, ha make.conf-ba minusz jellel van egy flag, vagy nem irom bele? És az nem gond, hogy szerepel benne 2x is egyszer minusz jellel, egyszer meg anélkül?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladva!-Eladó PC dobozos játékok, Collector's is
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Honor X7d 6/128GB fekete/ 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
végre