Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Rap, Hip-hop 90'
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
bebootolt
végre 
volt valami gond néhány file rendszerrel, de egynelőre nem foglalkozom ezzel, gondolom az ntfs-es particiókat rosszul töltöttem ki az fstabba.
Viszont, ha bejelentkezek felhasználóként, és beirom hogy su akkor miért nem jelentkezik át rootra? Ez müködött az összes eddig linuxba, itt nem fog, ugye?
Én is a 2006.0-ás verziót használom/használnám, de nem találtam meg az útmutatóba, hogy hogyan is kell elinditani a grafikus telepítőt. Most már csak grafikus felületet szeretnék feltenni, ami ha nem tévedek a package cd-n van.
szerk: apropó, mi a különbség, ha make.conf-ba minusz jellel van egy flag, vagy nem irom bele? És az nem gond, hogy szerepel benne 2x is egyszer minusz jellel, egyszer meg anélkül?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
végre