Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sianis
addikt
Oké!
Megoldottam. Van itt Gnome-ban Administration menü alatt egy Services menüpont. Ott volt a GDM, de valmiért nem volt beikszelve. Hát kapott egy kedves engedélyezést, restart után rögtön működik a dolog...
Másik gondom még a hang. Nem találtam leírást, hogy mit is kéne itt pontosan feltenni. Kell ehhez valami kernel forgatósdi, vagy mit is kell itt most csinálni?
És még valami. Gnome indulásko dob valami olyasmit, hogy nem talál netet, vagy valami baja van az address-emmel, és hogy ellenőrizzem a /etc/hosts fájlomat. Megnéztem létezik, nem tudom, hogy mit kereshet...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Wise (ex-TransferWise)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- PlayStation 4
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest