Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
Azt hiszem, a legújabb verzió, az biztos. Meg az előző is.

Tudom, így kelleNE működnie. (Bár azt nem tudom, ha valamit bootban indítok, és kell neki egy script a defaultból, akkor mit csinál...)
Nem lenne semmi baj, csak éppen backgroundolja a net.eth0-n az IP cím kiosztását (ADSL, és meg kell várnia, míg a pppoe megkapja DHCP-n az IP-t). Ez eltart egy darabig (saccra 5 másodperc), úgyhogy addig a soron következő pár service nem megy.
Bár érdekes, mert nem maga a portmap ad hibát, hanem a start-stop-daemon, hogy nem indult el a portmap... És attól, hogy nincs külső IP-m, még mennie kellene.
Amit még el tudok képzelni az az, hogy esetleg a portmapnek kell a net.eth0, mint elindult függőség. A background miatt pedig úgy állítaná be a runlevel system, hogy még nem indult el?!? Ennek így nem lenne értelme...
Ma lesz mit küzdenem. Az a nyamvadt automountot is meg kellene csinálnom, mert totál hektikusan megy, akkor sem tökéletesen. Valószínűleg udev-probléma, a fórum szerint a 073 kvázi működésképtelen, azzal megspékelve, hogy legalább hibát sem ad semmire, csak kvázi nem csinál semmit.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest