- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Roleplay a covid alatt.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Minek teszed be az ntfs-t az fstabba? Ha nincs rajta szükséges dolog, felesleges, az írás nehézkes, kezdőként nem ajánlott.
Te melyik verziót telepíted? És mi8lyen fajtát: hálózati vagy hálózatmentes? Ez utóbbihoz a Gentoo 2006.0 Handbook kell, a normál, mindent netről töltőhöz a Gentoo Handbook.
Csak azért kérdem, mert itt [link] pont az áll, hogyan és milyen csoportokba kell betenni a felhasználót attól függően, mire akarsz neki jogot adni.
A su parancsot csak a wheel csport tagjai használhatják, alapban ebbe nem kerül bele senki (csak ha eleve így adod meg). Minden Linuxon így működik.
Én sem találok a grafikus telepítőről semmit.
De emlékeim szerint a cédéről bootolva, az kiírta, milyen parancsot kell kiadni hozzá.
Mod.: a mínusz kikapcsolja. Ha nem adod meg, akkor pedig nem adod meg kézzel. Ettől függetlenül máshol még be lehet eredetileg kapcsolva. Ha azt akarod, hogy ki legyen kapcsolva, érdemes kézzel mínuszba tenni.
Nekem nem gond, hogy kétszer is szerepel benne.
Csak nem értem, minek. A mínusszal kikapcsolod, a másik helyen bekapcsolod. Azt hiszem, az utolsó lesz érvényben. De így később sosem fogod tudni nyomon követni, akkor most mi mire van állítva.
Sipi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- TCL LCD és LED TV-k
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OnePlus 15 - van plusz energia
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest