Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

Topikgazda

válasz Sirandrish #2777 üzenetére

El kell fogadni, hogy ez egy casual játék, és sokan jóval komótosabb tempóban játszanak. Mivel ők a többség, velük nem akar kitolni a mihoyo. Mostani eventnél is én még alig keltem fel, de már azt látom sokan letudták a hajnalban megnyílt új részt és a boltból is bevásároltak mindent. Bár én is megtudtam volna csináli egy nap, de soknak éreztem ugyanazt ismételgetni, hiába nem tart sokáig, így én is 2-3 nap alatt csináltam meg őket. Ráadásul most ünnepek voltak, tehát rá is értem szinte egész nap.
    A mikrotranzackiós játékok viszont azokat célozzák akiknek nincs idejük, és így inkább pénzt áldoznak bele időspórolás miatt. Persze itt se a magyar bérekre kell gondolni, szerintem nagyon kevesen vesznek itthon crystal-okat, a havi csomagot és BP pass-t veszi többség (utóbbit is csak az aki sokat játszik és megéri neki). Nyugaton viszont (valamint keleten az újgazdagok :DDD ) van az a réteg aki azokat is veszi bőszen. Nekik pedig ez a tempó is elég.
    Amúgy várjuk ki ezt az első nagyobb ünnepi eventet, hátha csavarnak valamit rajta. Gyanítom amúgy nem fognak, hasonló lesz mostaniakhoz.

Új hozzászólás Aktív témák