- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
Sordoran #20170 üzenetére
Számukra nem ez a problémás, hanem a moddolás. De az, hogy ToS-be ütközik valami még nem jelenti, hogy be is tartatják. Szerintem pont leszarják, hogy te csinálsz e egy macro-s arti scant vagy kinyitod az fps lockot, a ToS szerintem azért tiltja, mert jogilag magától értetődő, hogy bele kell írni a tiltást a ToS-be.
Urzu asszem skineket is cserélt, az azért "súlysabb" vétség, de kutyát nem érdekel hoyo-nál, annyira "niche" moddolás ez, hogy nem éri meg foglalkozniuk ilyenekkel.
Persze mindenki azt csinál, amit akar. 165-ös monitoron 60-as lockkal játszani elég szar lehet.
Zzz-ben legalább nincs lock, mondjuk csak 75-ös a monitorom, így nem tudom annyira kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest