Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
Aktív témák
-
Pisti27
csendes tag
Nem akarok bunkó lenni, de nem értem, hogy az általad felvázolt összeállításnak mi köze a Geniushoz, ha cseréled a frontokat, a hangszórókat, az erősítőt stb.
Ennek a hangfalszettnek a különlegessége, ami megkülönbözteti a többitől, hogy egy igen jó kompromisszum. A hangszórók, az erősítő önmagában egy vicc és nevetséges, de remekül tudnak együtt dolgozni, valahogy kisegítik egymás hibáit és az eredmény, az egészet egybevéve egy hallgatható nagyon is fülbarát hangkép és nagyon szép dobozkialakítás (bár ez ízlés kérdése), valószínűleg egészséges szépérzékkel megáldott emberek tervezték (sajna manapság ez nem jellemző).
Van egy havercsajszim, aki gyermekkora óta énekel, és nagyon szereti a zenét. Van egy Cserháti koncert felvételem, azt megmutattam egyszer neki...végigbőgte, azt mondta olyan, mintha előtte énekelne, neki még ilyen tapasztalata nem volt. Tény, hogy nagyon szépen szól az a felvétel. Én az emberi beszédre vagyok a legérzékenyebb, nekem az a lényeg, hogy az legyen természetes hatású, hangzású. Nem HIFI a szett hangja, nem torzítatlan hanem természetes hatású, kellemes. Én ezen tvzek, még órák múlva is kedvem van hallgatni és ez a lényeg. És ezt ilyen kis pénzért tudja.
Amúgy meg a hifiben nagyon kevés tuti recept van. Sokszor mondott már csődöt a logikus ész, többek között az ORION HS280ast is többször akarták mod-olni, nem sikerült jobbat csinálni belőle. Azt mondták pld., hogy túl mély frekvenciákat bíztak a középsugárzóra, hát logika szerint feljebb vitték a keresztfrekvenciát. Ekkor viszont elkezdett torzítani, mint a bolond, holott nem ezt várták. Egy pici ORION torony erősítő lepipálta a tesztekben a híres QUADOT, holott a paraméterei nem indokolták ezt, de fül mást mondott...
Egyébként én is mániás átalakító vagyok, mindent átalakítanék - végül is villamosmérnök lennék - de ehhez a szetthez nincs kedvem nyúlni. Akkor már inkább lecserélném az egészet.
Most félre ne érts, nem fikázásképp írtam le ezeket - amelyek ebben a topicban olvashatók nagyrészt mind indokolt átalakítások: kábel, tömítés stb. - de egy szinten túl már szerintem nincs értelme modolni. Szerintem.
Üdv
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minden, ami hőszivattyú
- Formula-1
- ASUS notebook topic
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁFA-s Munka/Gamer PC ÁFA-s számlával, garanciával 12400F, RTX 3070, 32GB DDR5 RAM
- Eladó kézisúlyzók
- Asus TUF FX705GM 17.3" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest