- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Okos Otthon kezdőknek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nem annyira a semmiből, én már hallottam erről korábban, csak most, mire odaértem, hogy meglett a Radeonom is, már elfeledkeztem róla.
Hopsz, de most, hogy rákerestem, már tudom is, hogy miért: "egy multiplayer felülnézetes lövöldözős akció az űrben." Itt aztán nagy sansza van a Physx effekteknek, tán' még annyi se, mint a Batman-ben.
Kár, pedig Spock-ékat jobban csípem, mint a denevérembert.Valami fasza kis FPS kéne, ahol "ki lehet rúgni a ház oldalát", bár én már azzal elszórakoznék, ha legalább pár ablakot ki lehetne lőni, vagy összetörni pár vázát, ilyesmik.
Így látatlanban abban is kételkedem, hogy a Borderlands-ban érne-e valamit az extra Physx content. Jobban porzik a föld, ha belelövök, aztán ugyan úgy maszatos hullos marad?
Mikor elkezdtem vele játszani, az első 5 perctől úgy a 30-adikig rendesen szédültem attól a játéktól. (Aztán megszoktam, hogy mikor körbefordulok minden majdnem ugyan úgy néz ki, mint mielőtt megmozdítottam az egeret, és sikerült rákapni a tájékozódási pontok belövésére.)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Konteó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Használt iPhone 15 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs